.

4 зодии, които обичат да се гушкат

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които обичат да се гушкат
Снимка: Pexels

Това са зодиите, които обожават да се гушкат. За тях прегръдките са истинска терапия и им помагат да се чувстват много по-комфортно и добре. Няма значение дали са в любим ресторант, в кино или на дивана вкъщи - вечно искат да прегръщат партньора. Ето кои са те, според "Times Of India".

 


Овен

 

Големи фенове на гушкането са и може да се каже, че много ги бива в това. Техните прегръдки винаги топлят и окуражават. Играят си с косата ви, карат ви да се чувствате обичани, да чувствате тръпки по тялото. Копнеят да се гушнат с вас вкъщи и да сте като вплетени един в друг.

 

Телец

 

Щедри са в раздаването на прегръдки. Това за тях е начин да покажат, че ставате много близки и се привързват към вас. Обичат да дават внимание и да показват обичта си чрез гушкане. Много са романтични и с тях прегръдките са задължителни почти всеки ден. Обичат да релаксират вкъщи с половинката, като се гушкат на леглото.

 

Рак

 

Раците в началото са дистанцирани, но когато започнат често да ви гушкат - значи вече се разкриват пред вас и ви имат повече доверие. Така те показват уязвимата си страна и вече ви вярват. За тях раят е да имат сродна душа, с която могат да се гушкат и целуват часове наред. Най-комфортно им е, когато сте сгушени пред телевизора или в леглото.

 

Риби

 

Тези зодии дори често сънуват, че се гушкат с някого, защото постоянно имат нужда от близост и обич. Много обичат да легнат на гърдите или рамото на партньора и той да ги е гушнал силно. Това е най-хубавото чувство за тях. Дори когато нямат гадже, често гушкат плюшени играчки или домашни любимци. Това ги кара да се чувстват в безопасност.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
4
!
Отговори
i az nai- mnogo , ama s golemia i pliu6en bliznak , kogoto obojavam . puh4oto mi e nai- topli4uk i gu6kav
Страница 1 от 1