.

3 зодии, които трудно преживяват разделите

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които трудно преживяват разделите
Снимка: Pexels

Има някои зодии, които много тежко приемат раздялата с любим човек. Те страдат дълго, премислят ситуациите и случилото се, чувствителни са и дори може да се затворят в себе си след раздяла. Вижте кои са те, според "Bustle".

 


Рак

 

Управлявани са от Луната, което често ги прави чувствителни, раздразнителни, а и Раците редовно си менят настроенията. Постоянно премислят случилото се и се питат къде са сгрешили. В някои дни са по-добре, в други по-зле, но непрекъснато мислят за миналото. И се опитват отново да почувстват тази любов, спомнят си за емоциите. Чувстват се пълноценни най-много, когато имат партньор до себе си и за тях обичта е всичко. Ако няма за кого да се грижат, сякаш са празни. Емоционални са и трудно се справят с разделите. 

 

Скорпион

 

Скорпионите са напрегнати, винаги потънали в мисли и уязвими - дори да не го показват. Трудно преживяват разделите, тъй като по природа са много емоционални и държат на близките си хора. Когато се отдадат на една връзка, тя става всичко за тях. И когато тя свърши, това унищожава стабилността около тях. Тези зодии непрекъснато премислят какво се е случило, понякога дори искат отплата и да отмъстят на бившето гадже. Кисели са, депресират се и дълго не могат да продължат напред. Изпитват болка.

 

Риби

 

Не е изненада, че другите водни знаци Риби също са в списъка. Като Раците и Скорпионите, те също са доста емоционални и чувствителни. Управлява ги Нептун и когато важна връзка за тях приключи, те са невероятно тъжни. Светът им рухва. Те от малки копнеят за любов, дават цялото си сърце на любимия и партньорът е най-важният човек за тях. Когато настъпи раздяла, те мислят, че са се провалили или половинката ги е предала жестоко. Много им е трудно да продължат напред, потапят се в спомени и фантазии, мислят доста.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 месец
1
2
!
Отговори
zavisi s kogo se razdeliam - ima hora s koito o6te na miga ne jelaia da se vijdam pove4e . no ima edin takuv goliam blizmak , kogoto obojavam i ne moga bez nego . mejdu dvama ni dumata razdiala ne su6testvuva. govoria v mnogo li4en plan i bez slujebni tulkuvania .
Страница 1 от 1