.

Венера в Стрелец - какво чака зодиите?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Стрелец - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay

На 7-и октомври планетата на красотата и любовта Венера влезе в знака на огнените Стрелци. Тя ще остане там до 5-и ноември и това означава, че ни чакат много приключения, забавления, нови контакти и приятели. Подгответе се и за доста флиртове. Ето прогноза за всяка зодия, според "Scribe".

 


Овен

 

Всичко, което искат, е да се позабавляват и ще могат да го направят! Отново ще се влюбят в живота и ще станат оптимисти. Може да отидат на планина, на спонтанно посещение в музей, да гледат нещо вдъхновяващо. Пак ще блестят и ще вярват на интуицията си.

 

Телец

 

Нека опитат нещо ново и така ще могат да трансформират най-важните си връзки. Телците обичат рутината и комфорта, но нека пробват. Венера им дава увереност и кураж, които ще им помогнат да се справят с новите емоции.

 

Близнаци

 

Добри новини - ще има баланс между желанието им за свобода и желанието им за връзка. Приятелите и близките намират Близнаците са още по-забавни отпреди и се привързват към тях. Дори непознатите не могат да устоят на чара им. Да не си поставят граници - да приемат покани за всякакви срещи.

 

Рак

 

Лутат се и не са практични, но сега това не е недостатък. Те са сред най-непрактичните и романтични знаци. Венера в Стрелец им помага да виждат нещата още по-розови отпреди и да обичат дори досадните и рутинни неща. Ще се вълнуват за неща от ежедневието, за обикновени срещи, дори за домашния любимец.

 

Лъв

 

Нека има светлина! След почти цял месец, прекаран в мрак, сега слънчевите лъчи огряват Лъвовете. Те стават по-креативни и романтични. Егото им беше наранено, но сега те отново събират сили и се връщат в играта. Ще релаксират и ще се радват на живота отново.

 

Дева

 

Странно време - хем искат да избягат от роднините и съквартирантите, но и много ги обичат и ще им липсват. Положителното е, че домът им може да се превърне в щаб за много забавни неща - партита, срещи, учене с приятели, гледане на филми и т.н.

 

Везни

 

Любовта може да е зад ъгъла, само трябва да улучат правилното време. Нека бъдат смели и да излизат и да се разхождат често - на кафе, около кварталните магазини, сладкарници и т.н. Да завържат разговор с всеки, който им се струва сладък. От това може да излезе много романтична връзка и голяма любов.

 

Скорпион

 

Трябва да внимават с харченето. Или да опитат за изкарват повече пари. Финансовото им състояние е повлияно от Венера в Стрелец и Скорпионите не бива да де поддават на изкушения и да купуват много луксозни неща. Нека се поглезят, но не прекалено.

 

Стрелец

 

Да се покажат пред света и да споделят повече! Венера в техния знак им дава повече увереност, много чар и харизма. Дори стават по-тактични. Хората около тях много ще ги харесват, дори ще им се възхищават. Нека използват това като свое предимство.

 

Козирог

 

Ще са объркани - чудят се дали се влюбват. Рядко се отдават на мечти, фантазии и романтика, гледат да са сериозни, дори когато са хлътнали. Но въпреки че са стоици и изглеждат резервирани, те се нуждаят от любов и искат да се грижат за другите. Нека поемат риска и покажат чувствителната си страна.

 

Водолей

 

Вече е почти средата на октомври и Водолеите започват да получават покани за Хелоуин партита. Ако още не са, скоро ще се случи. Почти всичките им познати ще им отправят покани и Водолеите ще се чудят какво да правят. Трябва да решат кои хора най-много искат да уважат и къде ще си изкарат по-хубаво.

 

Риби

 

Всичко в работата върви чудесно и много колеги искат да се сближат с Рибите. Може да им се отвори възможност и да попътуват. В периода тези зодии може да намерят голяма тръпка и да започнат връзка, но тя да е кратка. Не е изключено да се влюбят в чужденец по време на пътуването.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
1
1
!
Отговори
kude e moeto goliamo i hubavo mom4e - moia liubim bliznak? s nego mi e nai- dobre i vuv veseloto i v trudnoto
pipinana
преди 2 години
1
1
!
Отговори
ne mi e v stila da se pozabavliavam ei taka samocelno.....obiknoveno imam ejednevni ada4ki koito gledam da si izpulnia, i v mislite mi sa tezi temi .
Страница 1 от 1