.

Седмичен любовен хороскоп 18-24 октомври

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 18-24 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

 

В началото на седмицата ще сте доста по-мудни, по-апатични, по-меланхолични от обикновено и може да оставите у любимия човек впечатлението, че сте готови да понесете всякакви нападки, дори по-грубички шеги. Все пак, дайте му/й да разбере, че прекрачи ли прага на търпението ви, след пълнолунието няма да сте така отстъпчиви и бурните разправии може да завършат с раздяла.

 

Телец

 

Наслаждавайте се на малките радости и не се бъркайте в личните решения на половинката си. Каквото и да кажете, той/тя няма да се вслуша в препоръките ви и добрите намерения за пореден път може да ви изведат на пътя към ада.

 

Близнаци

 

Нов човек ще нахлуе в живота ви. Ще ви привлече и предразположи с чувството за хумор и ведрото си отношение към живота. Ще осъзнаете, че предстоят промени. Преди да направите каквото и да било, дайте си сметка дали ги искате и какво очаквате от тях.

 

Рак

 

Изненадващо дори за самите вас мислите ви ще бъдат насочени много повече към бъдещето, отколкото към миналото. Изведнъж ще осъзнаете, че повече от един човек се бори за вниманието ви. Изборът ви няма да е особено труден, защото мечтата ви е да попаднете на нежен/а и съпричастен/а партньор/ка, което означава, че настойчивите и самонадеяните автоматически ще отпаднат от класацията.

 

Лъв

 

Случайно запознанство ще всее смут в нежните ви царствени души. Изведнъж ще излезете от черупката на монотонното безразличие. На всичкото отгоре ще ви е трудно да си изработите каквато и да било тактика и ще сте твърде разсеяни, за да успеете да оцените смисъла на детайлите. Не отказвайте покана за среща в края на седмицата. Ще разберете до колко той/тя е надежден/а и дали оценява достатъчно високо достойнствата ви.

 

Дева

 

Да се владеят емоциите е прекрасно, но не и да се подтискат. Опитайте се да общувате по-искрено с любимия човек през тази седмица, да сте по-разкрепостени. Ще забележите, че той/тя моментално ще промени поведението си и ще сподели детайли от живота си, за които не сте и подозирали.

 

Везни

 

След като Меркурий премине в директно движение ще си изясните какви са били причините за част от преживените в предишните седмици недоразумения с любимия човек. Общуването ви като цяло ще премине на друго ниво и ще е с пъти по-лесно, а вие ще сте по-решителни. Не отлагайте промените, за които сте сигурни, че ще се отразят положително на връзката ви.

 

Скорпион

 

Някой ще ви изненада с поредица мили съобщения, предложения, покани за интригуващи приключения. Анонимността на подателя ще е мистична, загадъчна и едновременно с това интригуваща. За сега не бързайте да отговаряте на „атаките“. Ще формулирате съвсем ясно следващата си стъпка едва след като Слънцето навлезе във вашия знак и той/тя разкрие самоличността си.

 

Стрелец

 

Стремежът към вълнуващи емоции може да ви подтикне към авантюристични постъпки. Избягвайте флиртовете с хора, с които току-що сте се запознали. Чаровни сте и обектите на вниманието ви със сигурност ще „клъвнат въдичката“. Затрудненията, обаче, със сигурност ще настъпят, когато решите да ги отстраните от пътя си.

 

Козирог

 

Не прекалявайте с грижите за любимия човек, желанието да му/й бъдете полезни и доставите удоволствие. Много е вероятно да не забележи старанието ви, да реагира с безразличие или дори да ви обвини, че го/я обсебвате, което никак няма да ви е приятно. Няма да ви навреди, ако си осигурите и малко лично време, което да посветите на която и да е от другите си компании. Ще ви се отрази освежаващо.

 

Водолей

 

След като Юпитер премине в директно движение ще си дадете ясна сметка какво точно очаквате от връзката си и от кое не сте доволни. Ще сте доста по-критични и може да забележите недостатъци на половинката си, на които до момента не сте обръщали внимание. Не бързайте със заключенията и не предприемайте резки промени, за които бихте съжалявали. Действайте по правилото: „ти пъти мери`, един път режи`“.

 

Риби

 

Не „надавайте ухо“ да подмятанията на приятелите от обичайното ви обкръжение. Може да се опитват да ви ядосат или да ви накарат да се съмнявате в чувствата на половинката си. Посветете се на любимите си занимания, за да се отървете от подозренията. В края на седмицата той/тя ще ви изненада приятно и ще сте доволни, че не сте позволили на никого да се набърква в личния ви живот.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
1
!
Отговори
maliii? ama aranjirani tikvi4kite na sur4ice ,,,,maliii....a kude mi e goliamoto liubimo mom4e , toi mi e nai - hubav. me tikvi4kite .....toi mi lipsva mnogo ...v mnogo li4en plaan
Страница 1 от 1