.

Седмичен любовен хороскоп 25-31 октомври

Ето какво ви очаква в любовта

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 25-31 октомври
Снимка: Pixabay

Овен

 

Ще имате едновременно и проблеми, и късмет, а това напълно ще ви обърка. Още в началото на седмицата ще ви потърси някой, с когото отдавна сте се разделили и ще ви постави с поведението си в доста неизгодно положение. Ще се справите, но с цената на доста нерви и напрежение.

 

Телец

 

Ще имате прекрасната възможност да реализирате дори най-смелите си романтични мечти. За кратко време ще попаднете във вихъра на нови интригуващи запознанства, които ще ви подтикнат към фундаментални решения и реформи. Бъдете откровени с хората, които се стремят да спечелят вниманието ви.

 

Близнаци

 

Предстои период, наситен със събития. Ще се повиши сексуалното ви излъчване и едновременно с това, необходимостта от интимни контакти. Помислете за бъдещето на връзката си. Опитайте да обсъдите с половинката си плановете, свързани с почивка и пътуване.

 

Рак

 

Без особени усилия ще уредите повечето спорове, помрачаващи личните ви отношения. Споделете плановете за бъдещето с любимия човек, запознайте го/я с приятелите и близките си. Пред вас ще се разгърнат нови перспективи.

 

Лъв

 

Ще сте толкова напористи за постигане на желанията си, че ще се учудите на самите себе си. Романтичните отношения ще се окажат водещи и мотивиращи. Не само ще изживеете приятни мигове с любимия човек, но и ще намерите нови общи теми.

 

Дева

 

Предстоят успехи, засягащи предимно любовния живот. Ще ви изпълни романтично настроение, желание за срещи, нови запознанства и флиртове. Всички инициативи в тази насока ще са успешни. Не е изключено да поставите начало на перспективна връзка.

 

Везни

 

Бъдете готови за необичайни изживявания, запознанства, мистични срещи, удовлетворяване на романтичните ви фантазии. Срещите с представителите на противоположния пол ще са особено въздействащи, изпълнени с дълбоко вълнуващи емоции. Ако сте размишлявали върху промени в личния си живот, ще успеете да ги осъществите.

 

Скорпион

 

Да не забравяме, че Марс ще навлезе във вашия знак през тази седмица и ще повиши чувствителността ви. Не се страхувайте да направите първата крачка, проявете инициатива, бъдете смели, пробивни. Обектът на чувствата ви вече ви е забелязал/а и само чака знак.

 

Стрелец

 

Ще създадете поредица нови контакти, но по-добрата новина е, че старите отново ще ви вдъхновят и ще продължат да ви радват. Бъдете откровени, но не и груби. Казвайте истината, но без да засягате егото на любимите си хора. Опитайте да вложите фантазия във връзката си. Дори да няма изненади (особено пък приятни), бихте могли не само да ги измислите, но и да ги реализирате.

 

Козирог

 

Споделете мечтите и плановете си с любимия човек. Помислете за перспективите на взаимоотношенията си. Това ще разкрие съвсем нова насока на развитие както на вашия, така и на общия ви живот.

 

Водолей

 

Периодът ще е динамичен. Най-вероятно ще успеете да изясните причината за съществуващите между вас и половинката ви противоречия, да промените тактиката, да преминете на по-перспективно и по-стабилно ниво, като в същото време привързаността и страстта помежду ви се запазят. Ако все още не сте в стабилна връзка, то тази седмица е напълно възможно да я създадете.

 

Риби

 

Предпоставките за интригуващи запознанства, романтични изживявания, случаен флирт и други отдавна мечтани емоции, свързани предимно с пътуване са налични и реални. Не отказвайте на поканите за любовни срещи. Във вихъра на страстите не забравяйте, че всяка връзка освен удоволствие е и отговорност.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
0
1
!
Отговори
dali 6te se slu4i ....koi znae?
Страница 1 от 1