.

4 зодии, които лесно ще ви изоставят

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които лесно ще ви изоставят
Снимка: Pexels

Тези зодии нямат никакъв проблем с това да си тръгнат. Лесно могат да приемат разделите и да премахнат от живота си хора, за които смятат, че на токсични и с които не виждат как да си оправят отношенията. Те не могат да понесат да бъдат предадени и не прощават. Вижте кои са, според "Times Of India".

 


Водолей

 

Те не понасят хора, които лесно лъжат или предават близките си. Ако партньорът ги лъже и мами, просто няма прошка или смисъл да продължат напред. Водолеите няма да губят време и много бързо и лесно ще го изоставят. Не са прекалено емоционални и чувствителни. Ако половинката моли за прошка, първоначално може да се преструват, че са простили, но никога няма да забравят стореното.

 

Лъв

 

Много верни и предани зодии, за тях лоялността е изключително важна. Обикновено са много мили и щедри към хората, помагат и няма да оставят близките си сами в труден момент. Но няма да са лоялни и добри към тези, които не заслужават тяхното внимание и тяхната помощ. Лъвовете не вярват в даването на втори шанс, горделиви са и просто си тръгват.

 

Скорпион

 

Скорпионите могат да са много плашещи, когато някой попадне в черния им списък. Те няма да се поколебаят, ще накажат този човек и ще си отмъстят. Особено, ако се чувстват наранени и предадени. Те са доста чувствителни, приемат всичко лично и не понасят лъжите и несправедливостта. Обиждат се лесно, от малки грешки. Това е така, защото са много лоялни и верни, трудно допускат някого до себе си. Не знаят що е прошка и просто ви изоставят.

 

Телец

 

Тези зодии също са изключително лоялни и просто не могат да понесат да бъдат наранени и измамени от някого. Когато близък човек ги предаде, те стават хладни. Ще осмислят ситуацията, ще преценят как стоят нещата, няма да избързат прекалено със заключенията. Но в повечето случаи - ще ви премахнат от живота си лесно, тъй като са изгубили доверие във вас. Не могат да простят на такъв човек.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...