.

Седмичен любовен хороскоп 22-28 ноември

Ето какво ви очаква

Седмичен любовен хороскоп 22-28 ноември
Снимка: Pexels

Овен

 

С малко сдържаност и чувство за хумор ще си спестите доста проблеми. Ако от време на време мисълта за раздяла нахлува в съзнанието ви, поговорете с някой от приятелите си, който на скоро е преживял/а подобно „приключение“. Със сигурност ще преосмислите намеренията си.

 

Телец

 

Любимият човек ще ви изненада с необичайно милото си поведение. Каквито и спорове да сте имали, те ще избледнеят пред чаровната му/й усмивка. Приемете го като сигнал, че е време да стимулирате фантазията си и да измислите някакво развлечение, което ще зарадва и двама ви.

 

Близнаци

 

Не обръщайте внимание на „добронамерените новини“, които ви съобщават по адрес на любимия човек. Въздържайте се от пристъпи на ревност и не се дръжте предизвикателно, намеквайки му/й, че имате „резервен вариант“. Опитвайки се да седите на два стола най-вероятно ще паднете на земята.

 

Рак

 

Излъчването ви е силно и ще успеете да привлечете вниманието на човек, който от доста време не ви е безразличен. По благоприятно стечение на обстоятелствата ще останете насаме няколко пъти и ще имате възможност да намалите дистанцията. Резултатът ще ви изненада, защото рязко ще промените мнението си за въпросната личност и то не в положителна посока.

 

Лъв

 

Любовната ви връзка през тази седмица ще бъде нещо като „оазис на спокойствието“. Синхронът между вас и половинката ви ще е осезаем и радващ. Фактът, че той/тя ви подкрепя безусловно ще ви окуражи да се справите с всички други затруднения, съпровождащи ежедневието ви.

 

Дева

 

Ще разполагате с много по-малко свободно време, отколкото предполагате. Непрекъснатата заетост от една страна ще ви тревожи, а от друга ще ви лишава от възможността да обърнете внимание на приятел/ката си. Не би било учудващо, ако той/тя започне да нервничи и да ревнува. Опитайте се да го/я приобщите към задълженията си за да избегнете пристъпите на недоволство. Едва в края на седмицата обстановката ще се успокои.

 

Везни

 

Ще сте доста по-разсеяни от обикновено и е напълно възможно да забравите някое от обещанията или уговорките си. Подобно поведение никак няма да зарадва приятел/ката ви. Не е във ваш интерес да го/я разочаровате. Охладнеят ли чувствата му/й към вас трудно ще възстановите равновесието.

 

Скорпион

 

Имало ли е случаи, в които да си мислите, че не ви върви в любовта? А задавали ли сте си логичния въпрос „защо“? Огледайте се около себе си. Няма как да не забележите, че някой упорито се опитва да ви впечатли, а вие реагирате с безразличие. Ако преодолеете мнителността си, ще установите, че въпросният човек почти напълно отговаря на високите ви изисквания.

 

Стрелец

 

По-чувствителни сте от обикновено и на моменти е вероятно да изпадате в крайности. Подобно настроение е предпоставка за самовглъбяване и изграждане на илюзорни представи за ситуацията, в която се намирате. Не е препоръчително да се впускате в любовни авантюри. Колкото и да е гореща първоначалната емоция, краят ще е разочароващ.

 

Козирог

 

Едно от най-силните ви качества е чувството за отговорност. Наблюдавайте внимателно поведението на приятел/ката си през тази седмица. Бързо ще се сетите, че има нужда от подкрепа. Правете онова, което ви подсказва интуицията без да задавате въпроси. Ще се удивите на факта, че се разбирате без думи, а в почивните дни той/тя ще ви се отблагодари с приятна изненада.

 

Водолей

 

Ще си навредите, ако сравнявате сегашната си връзка с някоя от миналите. Ще ви изпълни чувство на вина, недоволство, самосъжаление. Вместо това, приемете реалността такава, каквато е, излизайте по-често с приятел/ката си, участвайте активно в инициативите на обичайната си компания. Ще възстановите оптимистичното си настроение и ще замените мислите от миналото с надеждите за бъдещето.

 

Риби

 

Доверете се на интуицията си. Ако не сте достатъчно наблюдателни и предпазливи дребните неприятности може да се превърнат в големи проблеми. Стори ли ви се, че половинката крие нещо от вас, направете първата крачка още в сряда. Задайте въпросите си искрено и директно. Каквото и да ви отговори, ще почувствате облекчение.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...