.

3 зодии, които не биха ви разбили сърцето

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които не биха ви разбили сърцето
Снимка: Pexels

Някои зодии са много мили и добри, не искат да нараняват околните. Те вярват в голямата, вечна и истинска любов. Изключително лоялни са, не биха изневерили на партньора и не биха го предали. За тях половинката е на първо място. Ето кои зодии не биха ви разбили сърцето, според "Your Tango".

 


Рак

 

Раците биха направили всичко друго, но не и да ви разбият сърцето. Ако успеят да наранят някого, те се чувстват ужасно и отвратително и мислят за това прекалено дълго време. Измъчват се. Това дори ги спира да се впуснат в нова връзка - съсипани са и не искат отново да разочароват някого. Дори да скъсат с вас, ще опитат да си останете приятели, защото не понасят някой да ги мрази. Много държат на половинката, дома и от малки мечтаят са брак. Лоялни и грижовни са. Биха скъсали с гаджето, само ако то не се разбира със семейството им - за тях семейството е на първо място.

 

Везни

 

Тези зодии не искат да наранят хората около себе си. Ако все пак го направят, това се случва, защото самите те са дълбоко наранени в този момент. Бързо се впускат в сериозни връзки и дават всичко за партньора. Именно, защото бързо връзката става сериозна, а те все още не са се опознали добре с партньора и има изненади, Везните решават, че е време да си тръгнат. Но мразят конфликтите, споровете и разделите - много хармонични зодии са. Не искат да се чувстват зле и виновни, затова оставят нещата да отшумят, но никога не обиждат или нараняват другите. Не предават доверието ви.

 

Дева

 

Това са хора, които са сериозни, стабилни и верни. Не понасят аферите и предателствата, няма да ви губят времето с детски игрички. Няма да ви наранят чрез изневяра, предаване на доверие или споделяне на прекалено лични неща на странични хора. Не искат да разбиват сърцето ви, но могат да ви обидят чрез поведението си. Те са изключително критични и когато връзката се проваля, ще изтъкнат пред вас всички отрицателни качества, грешки и лоши решения - така ще сринат самочувствието ви и увереността ви. Девите забелязват детайлите и често съдят и критикуват околните. Дори искат да ви направят услуга като изтъкнат отрицателното - за да си вземете поука в бъдеще.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...