.

Седмичен любовен хороскоп 29 ноември - 5 декември

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 29 ноември - 5 декември
Снимка: Pexels

Овен

 

Претенциите на любимия човек изведнъж може рязко да се покачат и той/тя да се опита да ограничи личните ви свободи. Проявете инициатива и се опитайте да обсъдите въпроса. Ако не постигнете съгласие, направете си труда и анализирайте задълбочено състоянието на връзката си и бъдещето й.

 

Телец

 

Комбинацията от мързел и инат е основният източник на проблеми в любовните ви отношения. Разпределете времето си така, че да се погрижите старателно за външния си вид и да откликнете на предложенията на половинката си. Движейки се „по инерция“ и пренебрегвайки желанията му/й рискувате съвсем скоро той/тя да загуби интерес към вас, след което и да съжалявате, ще е късно.

 

Близнаци

 

Настроението ви ще е нестабилно, твърде често ще се съмнявате в себе си, в решенията които взимате. За съжаление, любимият човек най-вероятно няма да забележи тревогите ви и вие може да се почувствате самотни. Вместо да се сърдите, да преживявате и да се самосъжалявате, направете всичко възможно да привлечете вниманието на приятел/ката си. Със сигурност няма да съжалявате за положените усилия.

 

Рак

 

Спомнете си старите грешки, независимо дали в момента сте във връзка или възнамерявате да започнете нова. Помислете какво не харесвахте у предиш/ната си приятел/ка, кое ви разочарова, кое ви накара да „изгорите мостовете“. Анализирайте ситуацията в момента и ще си създадете ясна представа от какво имате нужда.

 

Лъв

 

Ако любимият човек не отговаря на очакванията ви с поведението си, не бързайте с категоричните заключения. Вместо това, реагирайте с присъщата си „котешка деликатност“ и се опитайте да разберете причините. Не само ще му/й помогнете да се справи със затрудненията, но и ще се убеди, че животът без вас ще е като небе без дъга.

 

Дева

 

С доста сложен въпрос ще се наложи да се справите през тази седмица. С въпроса за доверието. Постъпките на любимия човек или на някой, който искрено се опитва да спечели благоразположението ви, ще ви накара да се замислите за преживяното до момента, неприятностите, причините за тях и личните ви очаквания. Отговорите ще ви ориентират кого, защо и до колко можете да удостоите с доверие.

 

Везни

 

Разногласията с любимия човек ще са повече, по-чести и по-остри. При всяко изразяване на несъгласие от негова/нейна страна вие ще сте готови да спорите, дори дълбоко в себе си да усещате, че не сте прави. Ако не прекратите „битката“ до сряда, то може би е най-добре следващите няколко дни да не се виждате. Кратък период за изясняване на позициите ще е полезен и за двамата.

 

Скорпион

 

Прословутата ви проницателност на моменти се превръща в мнителност и започвате да подозирате половинката си за несъществуващи грехове. Най-лошото в такива моменти е, че очаквате той/тя да ви се извини за нещо, което не е направил/а и дори не подозира. Съвсем естествената му/й реакция е, че ще спре да ви търси и да ви се обажда. Не допускайте да се случи, ако не искате в края на седмицата вие да се извинявате (занимание, което никак не обичате да правите).

 

Стрелец

 

Новолунието в комбинация със Слънчево затъмнение (последното за тази година) във вашия знак ще изостри интуицията ви. Ще ви е необичайно лесно да си обясните причините за всичко, случва се около вас и реакцията ви ще е по-скоро безразличие, отколкото заинтересованост. Липсата на интерес ще огорчи половинката ви и той/тя рано или късно ще ви „го върне“. Във ваш интерес е да промените тактиката.

 

Козирог

 

Ако ви е омръзнало вечно да сте в позицията на „по-знаещ/ата, по-можещ/ата“ и изобщо, по-силната страна, значи е време да разнообразите поведението си. Оплачете се, споделете проблемите си, даже ги „украсете“ малко и вижте как ще реагира приятел/ката ви. Ще ви изненада, зарадва и убеди, че има на кого да разчитате.

 

Водолей

 

Непредвидена случка ще ви накара да се съмнявате в надеждността и искреността на приятел/ката си. Съмненията ви може да се потвърдят и от други дребни детайли в поведението му/й. Ако не намерите у себе си сили за разговор, насочен към изясняване смисъла и перспективата на връзката, то просто си дайте малко време за размисъл. Само така ще решите кое е по-добре за вас: да живеете със „сладки“ спомени или с поглед към бъдещето.

 

Риби

 

Любимият човек волно или неволно може да засегне чувството ви за справедливост. Интересното е, че вие ще реагирате по начин, който със сигурност ще го/я изненада, а именно, ще успеете да го/я „поставите на място“, така че да загуби дар-слово. Хубавото е, че самите вие ни най-малко няма да се развълнувате от удивлението му/й и, ако той/тя реши да се влиза в ролята на обиден/а и пренебрегнат/а, то в края на седмицата ще сте готови да направите първата крачка към помирението.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...