.

Седмичен любовен хороскоп 6-12 декември

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 6-12 декември
Снимка: Pixabay

Овен

 

Борбата за надмощие никога не е била стимулатор за развитието на каквато и да е връзка, а още по-малко на любовна. По-добре наблюдавайте внимателно поведението на любимия човек. Ако предизвика съмнения за изневяра, проверете ги. По всяка вероятност подозренията ви ще са безпочвени, така че не ги обсъждайте.

 

Телец

 

Някой ще популяризира тайна, която упорито се опитвате да запазите. Вероятността за разразяване на бурен скандал не е за пренебрегване и, ако се случи, със сигурност ще продължи през цялата седмица. Не се опитвайте да „възкресите“ стара, отдавна прекратена връзка, ще съжалявате.

 

Близнаци

 

Моментите, в които не знаете какво искате са уморителни за всички, но най-вече за самите вас. През тази седмица сякаш всички капризи ще ви изпълнят изведнъж и едновременно и непрекъснато ще ги стоварвате върху околните. Претенциите ви към любимия човек може да предизвикат у него/нея не просто изненада, а и недоволство, и отегчение. Ограничете срещите и размяната на реплики, ако все пак желаете да запазите връзката.

 

Рак

 

Прекалено сте сантиментални и едновременно с това обърнати към спомените, вместо към действителността. Всичко, което вече се е случило ви изглежда прекрасно, но далечно и за винаги изгубено. На всичкото отгоре сте готови да идеализирате предишните си партньори до степен на пълна заблуда. Споделете настроението си с някой от ежедневните ви приятели и се надявайте да ви измъкне от състоянието, в което сте с достатъчно убедителен личен опит.

 

Лъв

 

За пореден път спорен въпрос ще помрачи отношенията ви. Не би било изненада, ако се стигне до размяна на реплики, предложения за раздяла, сълзи. Както знаете, за всяка разправия са нужни двама. Дайте си сметка за собственото си участие и, ако ви хрумне дори за минутка, че имате вина, то направете първата стъпка към помирението. Реакцията на приятел/ката ви ще ви изненада.

 

Дева

 

Подсъзнателно усещате, че ще настъпят промени. Любимият човек ще е толкова внимателен/а, колкото никога не е бил/а. Не бъдете подозрителни. Приемете жестовете му/й с усмивка, благодарност и готовност за единение. Може би поредното коледно чудо съвсем скоро ще почука на вратата ви.

 

Везни

 

Човек, когото отдавна познавате упорито ще се опитва да се сближи с вас. Основният проблем е, че въпросният човек най-вероятно вече е обвързан и идеята му/й е да създаде успоредна връзка. Помислете за последствията и дали си заслужава риска, дори и той/тя да ви харесва. Спомнете си и какво се случи предишния път, когато се увлякохте в същата авантюра.

 

Скорпион

 

Тонусът и интуицията ви са силни, но сте прекалено раздразнителни. Ограничете срещите и разговорите с любимия човек само до моментите, в които се чувствате готови да изслушвате и да контролирате спонтанните изблици на емоции. Ако все пак успеете да натворите някоя глупост, реванширайте се с мил подарък или покана за подходящо развлечение.

 

Стрелец

 

Чаровни сте, привлекателни и с оригиналните си идеи и чувство за хумор въздействате на околните като магнит. Искреното ви отношение предразполага към същото и ще можете да се насладите на открито проявените към вас чувства. Не се „раздавайте“ прекалено щедро, обаче. Не забравяйте, че сърцето не е място, където могат да се съберат двама.

 

Козирог

 

Конфликтите с любимия човек може да са твърде чести, независимо че се опитвате да му/й угодите във всичко. Анализирайте ситуацията. Установите ли, че непрекъснато се появяват все нови и нови разногласия, помислете дали не е настъпил моментът, в който пътищата ви се разминават. Реагирайте решително, за да не превърнете красивите мигове в агония.

 

Водолей

 

Прекалено сте загрижени за собствените си интереси и поведението ви може да предизвика огорчение у любимия човек. Няма да сгрешите, ако се поинтересувате за неговите/нейните желания. Лесно ще ви хрумне как да го/я зарадвате и да си спестите канонадата от сложни въпроси.

 

Риби

 

Съзнанието ви е изпълнено много повече с мистика и илюзии, отколкото с реални цели и представи. За да не потънете необратимо в бляновете и миражите си, оставете инициативата в ръцете на любимия човек. Оставете го/я да реши какво ще правите, когато сте заедно. Ще откриете у него/нея качества, за които не сте и подозирали.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...