.

4 зодии, с които бракът е труден

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, с които бракът е труден
Снимка: Pexels

Бракът е труден за поддържане и запазване. Но, ако сключите брак с някои зодии, може да е още по-трудно да имаше щастлив семеен живот и караниците, и проблемите да са рядкост. Ето за кои зодии е трудно да сте женени, според "Times Of India".

 


Овен

 

Възможно е да изпитвате болка и да сте наранени, ако се омъжите за Овен. Това е така, защото те обикновено спазвят известна дистанция от партньора, дори когато вече много време са заедно. Не позволяват на половинката да знае прекалено много за живота им и често я изключват от някои планове и идеи. Тези зодии са независими и инати, партньорът им може да се чувства като аутсайдер в брака.

 


Телец

 

Ако се ожените за Телец, може после доста да съжалявате. Тези зодии са стабилни и сериозни, на тях може да се разчита. Проблемът е друг - обичат да дават заповеди и ще се чувствате така, сякаш те ръководят живота ви. Почти няма да може да правите избори сами. Големи инати са, искат да диктуват събитията, не отстъпват и често може да се карате с тях.

 

Близнаци

 

Тези зодии са весели и забавни, но бракът с тях няма да е песен. Това е така, защото са лекомислени, безгрижни и на моменти - прекалено несериозни. В тийн годините може да не ви пука за това, но в семейния живот е съвсем друго. Няма да може да разчитате на тях и понякога ще се държат детински. Освен това, прекалено много обръщат внимание на парите и ще измерват всичко в тях, а не в любов. Не са романтици.

 

Козирог

 

Ако изберете да сключите брак с Козирог, трябва да имате предвид, че те почти не показват уважение към партньора и много често не оценяват усилията му. Дори да им правите жестове и изненади, те остават хладни и дистанцирани. Не са сред най-емоционалните зодии и трудно се отпускат. Сериозни и отговорни са, но и студени. Освен това, не прощават грешки, дори когато се разкайвате и съжалявате.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 години
1
3
!
Отговори
trudna tema .
Страница 1 от 1