.

Седмичен любовен хороскоп 24-30 януари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 24-30 януари
Снимка: Pixabay

Овен

 

Част от действията на любимия човек ще са непонятни и трудни за разгадаване. Ще се разкрие от най-лошата си страна, може даже да стане несдържан/а, агресивен/а. Не търсете подтекст. Просто анализирайте задълбочено връзката си и помислете дали искате да я продължите по този начин.

 

Телец

 

Поредица дребни на глед случки ще ви подскажат, че приятел/ката определено се опитва да ви манипулира и използва, доста безочливо при това. Споделете наблюденията си ясно и недвусмислено и бъдете сигурни, той/тя разпалено ще отрича. Не задълбочавайте спора и не си насрочвайте срещи за края на седмицата. Събитията ще ви помогнат да подредите мислите си.

 

Близнаци

 

Вашето настроение и това на любимия човек ще са в абсолютен противовес. В момента, в който на вас ще ви се иска да ви обсипва с комплименти, той/тя ще има желание да обсъжда социално-битовите си проблеми. Ограничете контактите си до виртуални, за да избегнете разправиите, а в края на седмицата, ако много ви доскучае, организирайте си подходящо развлечение.

 

Рак

 

Събитията от обичайното ежедневие не винаги ще са приятни и по тази причина настроението ви ще е по-често мрачно, отколкото ведро. За ваша изненада, а и радост, любимият човек ще ви е винаги на разположение, ще се опитва да отгатва желанията и да ви доставя удоволствие. Ще се убедите в силата и искреността на чувствата му/й. Не обсъждайте „добрата новина“ с приятели/ките си. Ще ви завидят.

 

Лъв

 

Поведението на човек от обичайното ви обкръжение силно ще ви изненада, особено ако в момента сте във връзка. Независимо, че той/тя е на ясно със съществуващите ви отношения, упорито ще настоява да се съгласите на среща. Изкушението ще е твърде голямо, за да му устоите, а ако решите да приемете предизвикателството, последствията ще са изненадващи както за вас, така и за него/нея.

 

Дева

 

Спокойствието на текущата ви връзка в известен смисъл ще ви отегчи. Сърфирайки в интернет е вероятно да попаднете на виртуална личност, която ще привлече вниманието, обсипвайки ви с комплименти или споделяйки оригиналните си идеи. Преди да се втурнете към мечтаната авантюра, помислете дали няма да платите твърде висока цена за забавлението си.

 

Везни

 

Всички ви обичат заради желанието ви да сте полезни и готовността да сте съпричастни. Точно тези черти на характера ви, обаче, са доста подвеждащи и някои хора си представят, че лесно могат да ви заблудят. Наблюдавайте внимателно поведението на половинката си през тази седмица и се вслушвайте в думите му/й. Много е вероятно да усетите в тях нотки на неискреност, които да ви изпълнят с тревога.

 

Скорпион

 

Привлекателни сте и никой не би устоял на чара ви. С цел да ви впечатлят и спечелят благоразположението ви обожател/ките ще са готови на всичко, дори да „разтворят по-широко портмонето“. Вие пък, от своя страна не бихте имали нищо против да се възползвате, за да си „отмъстите“ за неприятностите, които някой друг ви е създал преди време. Дали е справедливо?

 

Стрелец

 

Наблюдателни сте и ще забележите, че поведението на любимия човек е леко странно. Анализирайки фактите най-вероятно ще установите, че той/тя крие нещо от вас. Овладейте импулса и „бройте до десет“ преди да започнете разговора „на въпреки“. Само ден по-късно ще разберете, че всъщност става дума за приятна изненада, с която е искал/а да ви зарадва.

 

Козирог

 

Настроението ви отдавна не е било така романтично, а тонусът – така висок. Началото на седмицата ще е многообещаващо. Комплименти ще се сипят от всякъде. Преди да решите с кого искате да бъдете и какво искате да правите, помислете и за отсрещната страна. Потърсете отговора на въпроса: какво той/тя очаква от вас и дали желанията ви си съвпадат.

 

Водолей

 

Въображението ви е силно, но ако не го ориентирате в правилната посока ще ви направи лоша услуга. Ако вместо да помислите как се възползвате от него, започнете да си представяте несъществуващите прегрешения на половинката си, изведнъж ще ви обземе чувство на ревност, ще станете мнителни, подозрителни, дори отмъстителни. Преди да направите някоя глупост, помислете струва ли си да разрушите нещо, което сте изградили с толкова усилия?

 

Риби

 

В гравитационното ви поле изведнъж ще се появи таен/а обожател/ка. Ще ви заинтригува с романтичните си и мистични действия като изпращане на картички, романтични мелодии, забавни клипчета и загадки. От една страна ви е интересно, от друга пък – странно и не достатъчно смислено. Не бързайте да се сближавате докато не се убедите, че той/тя заслужава доверие.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...