.

4 зодии, които шпионират половинката

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които шпионират половинката
Снимка: Pixabay

Това са зодиите, които са подозрителни и ревниви. Те редовно следят партньора, проверяват с кого си пише и излиза, къде е във всеки момент, понякога дори го проследяват навън. Имат проблеми с доверието. Вижте кои са, според "Times Of India".

 


Овен

 

Овните са любопитни и понякога стават агресивни. Често се месят в нещата на другите. Много са импулсивни и страстни, което ги кара да изпитват ревност. Освен това, те са открити и напълно честни относно собствените си чувства. Ако чувстват, че партньорът им им изневерява, няма да спрат, докато не открият истината. Ще проверяват телефона му, чатовете, обажданията, ще го следят.

 

Телец

 

Много държат на сериозната връзка и стабилните отношения. Отдадени и лоялни партньори са и показват това. Не биха живели и имали връзка с човек, който не е честен с тях и не гледа сериозно на връзките. Ценят много искреността, затова, ако не я получават, ще следят партньора. Винаги искат да достигнат до истината и не желаят да си губят времето. Ще нарушат правилата и ще шпионират половинката.

 

Дева

 

Тези зодии са постоянни, на тях може да се разчита, но и държат абсолютно всичко да е перфектно - в кариерата, любовния живот, връзките и т.н. Ако усетят, че партньорът крие нещо или има някакъв недостатък, ще го шпионират, без да се изморят и без да имат милост. Изпипват детайлите и затова ще бъдат много внимателни - трудно ще разберете, че ви следят. Просто държат да открият истината.

 

Стрелец

 

Могат дори сами да си признаят, че са преглеждали телефона на партньора си, за да намерят някакви доказателства. Стрелците, по принцип са безгрижи и забавни, но много мразят неяснотата. Не искат да се въртят в кръг и постоянно да са объркани - трябва да знаят точно какво се случва във връзката и колко сериозна е тя. Мразят да има съмнения и тайни, искат да се освободят от това. Затова следят половинката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...