.

4 зодии, които трудно забравят бившето гадже

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които трудно забравят бившето гадже
Снимка: Pexels/ ANTONI SHKRABA

На някои хора им е по-трудно да продължат напред след раздялата. Те обмислят дълго какво се е объркало, защо нещата не са се получили, какво може бившият да е скрил от тях и често се ровят в спомените, сещат се постоянно за предишния партньор. Ето кои зодии трудно преживяват бившия партньор, според "Times Of India".

 


Скорпион

 

Те са много страстни, що се касае до връзките. Когато се отдадат на някого напълно и му гласуват доверие, те очакват да са с този човек завинаги, тъй като трудно се разкриват и допускат някого до себе си. И когато нещата не се получат и връзката се провали, те се потапят в тъгата и разочарованието, стават мрачни, анализират всичко и постоянно мислят за миналото. Стоят сами вкъщи и плачат дълго.

 


Лъв

 

Лъвовете изглеждат много уверени, силни и смели. Но дори да не си личи, те могат да станат изключително тъжни и сантиментални. Особено, когато преживяват раздяла. Много им е трудно да забравят човека, с когото са били във връзка. Спомените постоянно се връщат при тях, чувстват се зле, защото вече няма кой да ги кара да се чувстват специални. Плачат за бившия и се оплакват на близки и приятели. Анализарат какво е можело да променят, за да избегнат раздялата.

 

Телец

 

Тези зодии са големи инати, това важи и за връзките. Щом веднъж решат, че ще са с някого и му се отдадат, много им е трудно да продължат напред, когато отношенията се влошат. След раздяла, не могат да спрат да мислят да бившата половинка и дълго се питат какво точно се е случило и защо нещата са се провалили. Дори наказват себе си, измъчват се и се обвиняват. Трудно се доверяват, затова тежко приемат раздяла.

 

Овен

 

По принцип, те са оптимисти и искат да запазят хубавите спомени от връзката в сърцето си. Но лошото е, че именно това е причината да не могат да продължат напред и да забравят бившето гадже. Спомнят си всичко, което се е случило, придържат се към миналото и постоянно си спомнят за щастливите моменти и веселите преживявания. Така бившата половинка започва да им липсва и те съжаляват за раздялата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...