.

Седмичен любовен хороскоп 11-17 април

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 11-17 април
Снимка: Pexels/Taryn Elliot

Овен

 

Настроението ви ще е нестабилно и ще ви подтиква към крайности. Твърде често и бързо ще променяте поведението си: от краен инат, до безучастна отстъпчивост. Придържайте се към „златната среда“, търсете компромисни варианти и не рискувайте връзката си.

 

Телец

 

Любовната ви връзка през тази седмица ще прилича на пролетна буря, но по-интересното е, че тази „буря“ всъщност ще се случва в чаша с вода. Преувеличавате неприятностите си и омаловажавате значението на положителните емоции. Ако искате промяна, то започнете я с преодоляване на собствените си страхове.

 

Близнаци

 

Не е изключено още в началото на седмицата да попаднете в коварния капан на неустоима шопинг-мания. Ефектът от нея ще е двойно-отрицателен. Първо, парите имат неприятния навик рано или късно да свършват и второ, приятел/ката ви няма да одобри такова поведение и е почти сигурно, че ще се скарате.

 

Рак

 

Ако целта ви е да започнете нова връзка, то през тази седмица най-вероятно ще я осъществите. В случай, че вече сте открили истинската си любов и имате някакви противоречия, ще успеете да ги изгладите. Онези от вас, които нямат такива проблеми ще живеят точно като в приказките.

 

Лъв

 

Светът около вас буквално ще ви зарежда с усмивки, вдъхновение и добро настроение. Ще разполагате с достатъчно варианти за да разгърнете всичките си умения и таланти и да привлечете вниманието на когото си поискате. Не пропускайте възможността да създадете нови запознанства. В края на седмицата изненадите ще са приятни.

 

Дева

 

Социалните ви изяви ще са интензивни, успешни и окуражаващи. Наслаждавайте се на постиженията си, но не се дръжте високомерно с приятел/ката си. Напротив, позволете му/й да сподели радостта ви. Бързо ще забележите, че отношенията ви се подобряват, стават по-задълбочени и по-пълноценни.

 

Везни

 

 Ако искате да реализирате всичките си замисли, не се съмнявайте в себе си. Обмисляйте идеите си самостоятелно и ги съобщавайте на любимия човек след като вече сте направили избора си и то без да чакате одобрение. Активността ви ще го/я изненада приятно и ще ви предложи помощ преди да сте поискали.

 

Скорпион

 

Някой смело и по доста екзотичен начин ще се опита да привлече вниманието ви. Не бързайте да реагирате. Ако е възможно да получите информация за него/нея от общи познати, направете го. Ако не може, наблюдавайте го/я внимателно. С присъщата си проницателност ще разберете причината за интереса му/й към вас, след което ще знаете какво да правите.

 

Стрелец

 

Не само ще привлечете нови обожатели/ки, но и с някои от тях бързо ще се сближите. Изненадващо дори за самите вас ще установите, че ви свързват много общи теми, идеи и желания, но… не и любовни трепети. Не го приемайте драматично, да разширите кръга си на общуване също не е лошо.

 

Козирог

 

Не предприемайте никакви радикални промени, засягащи любовните ви отношения. Най-доброто, което можете да направите за себе си е да анализирате причините водещи до влошаване на отношенията с половинката ви от време на време. Откриете ли ги, връзката ви ще придобие съвсем нов смисъл.

 

Водолей

 

Оставете инициативата в ръцете на любимия човек. Нека той/тя, да „командва парада“ през тази седмица. Не само ще ви изненада с идеите си, но и ще ви даде възможност да отдъхнете, да „заредите батериите“, да творите и да се забавлявате пълноценно.

 

Риби

 

Не прекалявайте с претенциите, но и не позволявайте да навлизат в личното ви пространство. Ако любимият човек нервничи, недоволства и ви прави забележки за дреболии, не бързайте да се сърдите. Причината най-вероятно не е във вас, но пък е във ваш интерес да я разберете. Тогава ще знаете и как да се справите със ситуацията.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...