.

Венера в Овен - какво чака зодиите?

Ето прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Овен - какво чака зодиите?
Снимка: Pixabay/JESHOOTS-com

Планетата на любовта Венера влезе в знака на Овен на 2-и май и ще остане там до 28-и май. Овните са страстни, импулсивни и винаги се борят за това, което искат. Как ще се отрази периодът на зодиакалните знаци? Вижте прогнозата на "Your Tango".

 


Овен

 

За тях нещата стоят така - сега или никога. В любовната сфера винаги се чувстват силни и това не зависи от друг човек. Силни са, защото обичат и ценят себе си, уважават се. През периода трябва да бъдат себе си и да защитават принципите си, дори да имат сериозна връзка. Знаят кои са, на какво са способни, имат вяра в себе си и трябва сами да си помогнат, а не да разчитат на някого.

 

Телец

 

Известни са с това, че винаги са подготвени за всичко - позитивно или негативно. Така са научили, че в повечето случаи нещата стават, както те искат и могат да предвидят всичко. Докато Венера е в Овен, Телците са като магнит за позитивни преживявания. Ще почувстват колко са близки с партньора и колко са отдадени един на друг. Късметлии са, че имат правилния човек в живота си. Нека вярват в силата на любовта.

 

Близнаци

 

Венера в Овен им носи вдъхновение и постоянно ще им хрумват страхотни и креативни идеи. Това им липсваше, но сега ще могат да се потопят в творчество, в хоби, което отнема цялото им време и им носи голямо удоволствие. Ще са пълни с любов и ще изразяват себе си по креативен начин. Научават се да обичат себе си.

 

Рак

 

Най-накрая ще могат да кажат това, което искат на човека, който трябва да го чуе. Думите им ще са пълни с любов, но Раците няма да си спестяват нищо и изказването им ще се помни. Най-после ще излеят това, което им е тежало и ще имат кураж да направят нужната стъпка. Ще се почувстват приети и обичани, когато споделят това, което мислят.

 

Лъв

 

Вътрешният им супергерой излиза на показ и светът ще го види. Ще спечелят сърцето на човека, когото харесват и всичко ще им се струва правилно и красиво. Струва им се, че това е фантазия, но не е така. Те са на правилното място в правилното време и получават каквото искат. Фантастичен период да затрупат партньора с подаръци и да му покажат какво чувстват към него. Период, пълен с любов.

 

Дева

 

Венера в Овен носи повече позитивност в живота им. Любовта, която мислят, че са изгубили, се връща в живота им и те осъзнават колко е важна. Чудят се изобщо как са позволили тя да се изпълзне. Ще видят, че партньорът е готов да работи по заздравяване на връзката и много държи на това.

 

Везни

 

Напоследък се колебаеха какъв трябва да е следващият им ход и през периода ще разберат това. Най-накрая ще станат по-решителни. Време е, сега или никога - трябва да направят своя ход. Може това да е свързано с финансите или някакво хоби. Просто Венера в Овен ги кара да действат. Ако са искали да купят нещо доста скъпо, но са го отлагали, сега е времето. Нека живеят живота си!

 

Скорпион

 

Венера в Овен им носи тази позитивна енергия, от която се нуждаеха от месеци насам. Този транзит им помага и самите те ще забележат, че изглеждат по-добре и се чувстват невероятно. Умът им и тялото им се сливат в едно, живеят по-здравословно и това ги радва. През май месец започват да следват правилния път. Стават по-силни, отдадени и уверени.

 

Стрелец

 

Ще вземат грандиозно решение по време на Венера в Овен. Ще изберат щастието. Ще осъзнаят, че е било възможно да потънат в отчаяние, но така само биха си загубили времето. Сега стават по-позитивни и могат сами да направят избор, да изберат щастието. Осъзнават, че е възможно да живеят здравословно и да са щастливи едновременно.

 

Козирог

 

Венера в Овен просто им носи късмет и радост, това е хубав период за тях. Искат успех на работното място и ако вземат смели решения, желанието им сега може да се осъществи. Искат и повече мир в отношенията с партньора, Венера в Овен ще позволи на това да се случи. Всички неща се нареждат както трябва и Козирозите постигат успех.

 

Водолей

 

Държат винаги да могат сами да избират и точно това ще направят по време на Венера в Овен. Ще трябва да направят някои грандиозни решения. Може те да са свързани с любовния им живот. Да запомнят, че трябва да изберат добротата пред нетолерантността. Нека бъдат мили към партньора през периода, после ще бъдат наградени заради това.

 

Риби

 

Ще усетят голяма промяна при емоциите си. Досега бяха хора, които се самосъжаляват, страдат и са тъжни, но сега се превръщат в уверени и харизматични партньори, които знаят какво трябва да направят. Достатъчно време са самосъжаляваха. Преминаха границата и вече няма да губят време, чудейки се дали някой ги обича или не. Ще разберат, че са обичани. Нека действат, не просто да стоят и да чакат въпросния човек да им обърне внимание. Да направят така, че да бъдат забележими и да направят нужните промени.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...