.

Седмичен любовен хороскоп 9-15 май

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 9-15 май
Снимка: Pexels/Anastasia Shuraeva

Овен

 

Период, изпълнен с неясноти. Ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката и да си изградите ясна тактика на действие. Подобна неопределеност до някъде ви плаши, но ако погледнете ситуацията от друга гледна точка, ще разберете, че разполагате и с не малко възможности. Проявете повече смелост при уреждане на личните и частност на романтичните отношения.

 

Телец

 

Обикновено оценявате собствените си действия като правилни и справедливи спрямо хората около себе си, но това не винаги е така. Не рядко мотивите за постъпките ви са твърде егоистични, особено спрямо хората, в чиято обич не се съмнявате. Поредица събития ще ви накарат да се замислите за грешките си и за начина, по който да ги отстраните. Обстоятелствата ще са сложни и доста ще ви изтощят, а резултатът най-вероятно няма да отговори на очакванията ви.

 

Близнаци

 

Успешни ще са дейностите, предполагащи упоритост и инициатива. Творческият ви потенциал е силен, търсете начини да го реализирате максимално и с прагматична насоченост. Предстоят нови запознанства и романтични срещи, но дали ще преминат в стабилна връзка или ще се ограничат само до мимолетен флирт е рано да се каже.

 

Рак

 

Събитията ще се развиват бавно, устойчиво и предвидимо. Ако от известно време обмисляте бъдещето на връзката си, имате намерение да проверите стабилността й или директно да говорите с любимия човек за съвместен живот и продължаване на поколението, то направете го още в началото на седмицата. Така ще му/й дадете тема за размисъл, а самите вие ще се почувствате уверени и спокойни. Какъвто и да е отговорът, ще го приемете без излишни емоции.

 

Лъв

 

Опитайте се да разпределите до колкото е възможно равномерно времето си между текущата работа и любимия човек. Не позволявайте на задачите да ви погълнат изцяло, защото разправиите с половинката ви ще стават все по-чести и все по-бурни. Ако държите на връзката си, опитайте се да я съхраните, защото докато вие хвърляте сили в обществения си и социален живот, някой плете интриги зад гърба ви, целящи да предизвикат раздяла.

 

Дева

 

Спонтанният порив да оценявате, критикувате половинката си, да обяснявате кое е правилно и кое не, придържайки се предимно към собствените си принципи и разбирания, няма да доведе до нищо добро. Продължите ли да се възприемате като единствено „правилната“ страна, конфликтите ще зачестят, ще се задълбочат и на края ще се стигне до логичната развръзка – раздяла. Моментът не е подходящ за обсъждане на отношенията. По-добре помислете за грешките си и как да не ги повтаряте.

 

Везни

 

Повече от веднъж ще се наложи да избирате от двете злини, по-малката. Настроението ви ще е нестабилно. Опитайте се да овладеете емоциите и да заложите на разума. Не се стремете да удовлетворите всяко свое спонтанно желание за чужда сметка. Споделете тревогите с любимия човек. Той/тя може и да не знае правилните отговори, но със сигурност ще ви окуражи и ще ви помогне да повярвате в себе си.

 

Скорпион

 

Емоциите ще изместят на заден план разума и ще промените някои свои възгледи и желания. Ще се замислите за стабилността на отношенията си, ще оцените предимствата на стабилната връзка, все по-често ще усещате колко е хубаво да обичаш и да бъдеш обичан. Реалности, към които до скоро сте били равнодушни, даже скептични. От вас зависи да реализирате стремежите си. Достатъчно е да проявите старание и да не сменяте партньор/ките си всеки път, когато изразят несъгласие с твърденията ви.

 

Стрелец

 

Ежедневните задължения ще ви затрупат като лавина. С толкова много задачи ще се наложи да се справите, че изобщо няма да ви е до романтика. На всичкото отгоре, не всичко ще се получава така, както си го представяте и на моменти настроението ви ще е по-мрачно от градоносен облак. В такива дни не е добра идея да си насрочвате срещи. Ограничете се до виртуално общуване. При него поне емотките, които изпращате ще са усмихнати, а не нацупени като самите вас.

 

Козирог

 

Преживяванията в романтичната сфера ще са нееднозначни. Ако вече сте обвързани и в момента имате някакви разногласия с половинката си, ще успеете да „изгладите острите ръбове“, да възстановите хармонията в отношенията и пълноценно да се наслаждавате на връзката си. Ако все още не ви е улучила някоя от коварните стрелички на Амур е много възможно да се почувствате самотни и тъжни, да ви връхлети отчаяние и усещане за безизходица. Мобилизирайте се, не се затваряйте в себе си и не се лишавайте от общуване. Във ваш интерес е да помислите за личностното си развитие и да се заемете с реализацията му.

 

Водолей

 

Предстоят промени в почти всички сфери и най-вече в областта на любовните отношения. За някои от вас те ще са положителни, а за други – не съвсем в зависимост от това какво е било поведението ви спрямо любимия човек до момента. По друг начин казано, приемете го като „Видов ден“, който в народните вярвания символизира наказание за грешките и награда за заслугите. Ако ви предложат да участвате в печелившо занимание, обещаващо лесна печалба, но с използването на забранени методи, не приемайте.

 

Риби

 

Преживяванията ще са интересни. Няма да ви липсват развлечения, приключения и контакти. Естествено, всеки друг на ваше място би се почувствал доволен, но вие от факта, че всичко се случва като в „сапунен сериал“, може да стигнете до максимализъм и да се втурнете в гонитба на още удоволствия и авантюри. Не се опитвайте да създадете успоредна връзка, ако вече поддържате една. Ще загубите много повече, отколкото ще спечелите. Що се отнася до „свободните сърца“, не си насрочвайте срещи с хора, които се познават помежду си. Ефектът ще е взривоопасен.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...