.

Седмичен любовен хороскоп 16-22 май

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 16-22 май
Снимка: Pixabay/AdinaVoicu

Овен

 

Обстановката ще е стресова що се отнася до романтичните връзки. Ще сте доста по-импулсивни и по-емоционални, ще ви е трудно да контролирате изказванията си. Опитате ли се да прокарвате само своята истина, нищо добро не ви чака.

 

Телец

 

Организирайте любовния си живот самостоятелно, а не следвайки съветите на приятелите от най-близкото си обкръжение. Ако приятел/ката ви се държи хладно и с безразличие, опитайте се да разберете причините директно от него/нея. Признайте грешките си откровено, вместо да се опитвате да го/я умилостивявате със скъпи подаръци.

 

Близнаци

 

Слънцето ще навлезе във вашия знак в края на седмицата. До тогава не предприемайте никакви промени, засягащи любовния ви живот. След това ще разполагате с прекрасната възможност да започнете „на чисто“.

 

Рак

 

Ще научите дълго скривана от вас тайна, засягаща любимия човек, която определено няма да ви хареса. Преди да проведете продиктуван от емоциите разговор, помислете си до колко го/я обичате и как ще се почувствате, ако прекратите връзката си. Повечето хора правят грешки, вие – също.

 

Лъв

 

С каквото и да се заемете, ще се натъквате на някакви затруднения. Ако не искате да ги споделите с приятел/ката си, то не си насрочвайте срещи в дните, в които сте раздразнителни. Не разчитайте, че обичайки ви безрезервно той/тя ще изтърпи мълчаливо проявите на лошо настроение.

 

Дева

 

През повечето дни ще се чувствате като „между чука и наковалнята“. От една страна ще имате огромното желание да се уедините, от друга присъствието на любимия човек ще ви липсва. Попитайте го/я харесва ли изненадите и, ако отговорът е положителен, преминете към „случайна“ схема на срещи – когато ви хрумне. Ще се отрази освежаващо на връзката ви. Ако, обаче, идеята не му/й хареса ще се наложи да смените тактиката и да преминете преобладаващо към виртуални контакти.

 

Везни

 

В началото на седмицата приятел/ката ви може да е твърде разсеян/а, да закъснее за насрочените срещи или напълно да ги за забрави. Не бързайте да се сърдите и не преувеличавайте значението на постъпката. Дистанцирайте се временно и му/й дайте възможност да ви се извини.

 

Скорпион

 

Мистичното Лунно затъмнение при пълнолуние във вашия знак ще се отрази на емоционалното ви състояние. Ще сте и по-разсеяни и по-бъбриви. Ограничете контактите дори с хората, които чувствате като най-близки, за да не направите или изречете нещо, което да съсипе отношенията ви.

 

Стрелец

 

Ще сте доста наблюдателни, аналитични, но и доста мнителни. Настроението ви ще е нестабилно. Постарайте се да запълните максимално времето с активни дейности, за да се освободите от мрачните мисли и да си изкарате яда не на когото трябва.

 

Козирог

 

Намалете темпото. Не атакувайте непрекъснато близките си с нови и нови идеи, които на всяка цена искате да осъществите и не обвинявайте любимия човек за неуспехите си. Постарайте се да реагирате така, че да избегнете трудните разговори с непредвидим край, за които ще съжалявате.

 

Водолей

 

Погрижете се тайните ви да си останат такива. Нов човек ще се появи в обкръжението ви и желанието да се сближите ще е неудържимо. С малко повече такт бихте могли да скъсите дистанцията, но го направете така, че да не стане обществено достояние и да не стигне до ушите на „погрешния“ слушател.

 

Риби

 

Дребна на пръв поглед постъпка на половинката ще ви натъжи и разочарова. Не подлагайте въпроса на обсъждане, опитайте се да промените своят начин на мислене и система на поведение. Ако сте по-самостоятелни, няма да давате възможност да ви използват и да ви натрапват решенията си. Отстоявайки личната си територия ще си осигурите и независимост, и респект.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...