.

Седмичен любовен хороскоп 23 - 29 май

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 23 - 29 май
Снимка: Pixabay/account_deleted

Овен

 

Опитвайки се да получите отговори на въпросите си от любимия човек, не само няма да подобрите отношенията, а напротив, ще задълбочите противоречията. Освен това упоритостта ви ще предизвика разправии. Дръжте се естествено, отнасяйте се към половинката си с любов и нежност и скоро между вас ще настъпи спокойствието, към което се стремите.

 

Телец

 

Ако вече сте напълно убедени, че връзката, която поддържате в момента не само не ви устройва, но и редовно е повод за разочарования, значи е време да промените ситуацията. Въпреки нежеланието си да обсъждате отношенията, започнете трудния разговор и се опитайте да стигнете до окончателно решение. Вероятно и вие, и той/тя ще се съгласите, че е по-добре да се разделите.

 

Близнаци

 

Разговор, насочен към уточняване на общите планове за уикенда може да предизвика разногласия. Любимият човек да се противопостави на предложенията ви категорично, пренебрегвайки интересите ви. Егоистичното му/й отношение ще ви огорчи. Отношенията ви през втората половина на седмицата ще зависят от готовността му/й да осъзнае грешките си и да се извини.

 

Рак

 

Периодът ще бъде изпълнен с романтика, а чувствата ви ще пламнат отново със завладяваща сила. Основната ви мисъл ще е как бихте се чувствали, ако не бяхте срещнали половинката си. В крайна сметка, ще стигнете до заключението, че късметът е с вас. Споделете го с любимия човек, той/тя отдавна не е чувал/а нещо толкова мило.

 

Лъв

 

Събитията за пореден път ще ви убедят колко силна е любовта на половинката ви. Той/тя ще ви изненада с мил подарък. Поблагодарете му/й за жеста и не забравяйте да се реванширате по подходящ начин.

 

Дева

 

Поведението на любимия човек може да ви наведе на мисълта, че връзката ви изобщо не се развива така, както бихте искали, че гледните ви точки са съвсем различни. Не бързайте със заключенията. Помислете какво ви свързва. Не можете да избегнете трудностите, трябва да се научите да ги преодолявате.

 

Везни

 

Не обсъждайте с приятелите си интимни подробности за личните отношения. Рано или късно ще установите, че тайните ви са достигнали до широк кръг слушатели. Струва си да си припомните, че „мълчанието е злато“.

 

Скорпион

 

Общите интереси с любимия човек ще ви обединят в трудни ситуации. Не бързайте да заявите в прав текст всичко, което мислите за половинката и неговото/нейното поведение. С малко такт бихте могли да избегнете сериозните конфликти.

 

Стрелец

 

С подкрепата на половинката си ще преодолеете всички затруднения без усилие. Просто споделяйте с него/нея какво ви вълнува. Контролирайте емоциите и обмисляйте разумно действията си.

 

Козирог

 

Не надценявайте чувството за хумор на любимия човек. Въздържайте се от двусмислени шегички. Сарказмът ви може дълбоко да го/я нарани. Това, че мълчи, не означава, че след известно време няма да ви напомни за случката и без много обяснения да ви обърне гръб.

 

Водолей

 

Предстои запознанство с много приятен човек и романтични приключения. Връзката няма да предизвика големи промени в живота ви, но за известно време ще е сигурен източник на страхотно настроение.

 

Риби

 

Ще усетите положителни промени в отношението на половинката ви към вас. Не обсъждайте стари проблеми и не търсете виновникът за тях. Насладете се на прекрасните емоции в момента и се опитайте да запазите спокойната обстановка колкото е възможно по-дълго.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Геориева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...