.

Седмичен любовен хороскоп 30 май - 5 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 30 май - 5 юни
Снимка: Pixabay/TheOtherKev

Овен

 

Не превръщайте всяка дреболия в повод за разправия. Опитайте се да реагирате с чувство за хумор и нищо не би могло да помрачи любовните ви отношения. Марс е във вашия знак. Вярвайте в себе си и разкривайте чувствата си смело.

 

Телец

 

Венера създава благоприятни условия за стабилизиране и обновяване на отношенията. Не се затваряйте в себе си и не омаловажавайте хрумванията на любимия човек. Синхронизирайки желанията си с него/нея ще забравите съществуващите до момента противоречия.

 

Близнаци

 

Новолунието във вашия знак е убедителна причина за обновяване на отношенията. Освободете се от онези, които са изчерпали смисъла си и помислете внимателно какво бихте желали да получите от връзката си. Ще осъществите мечтите си, ако хармонизирате външното и вътрешното си Аз.

 

Рак

 

Участвайте активно във всички публични мероприятия, на които ви канят, независимо дали сте обвързани или не. И в двата случая присъствието в голяма компания ще ви се отрази стимулиращо.

 

Лъв

 

Мислите ви ще са насочени много повече към самите себе си, отколкото към съвместния живот с половинката. Той/тя със сигурност ще забележи промяна в поведението и ще се заинтересува от причините. Ако имате желание да се усамотите, споделете го искрено и го направете. Със сигурност няма да ви се разсърди.

 

Дева

 

Податливи сте на влияние и не е подходящо да обсъждате любовните си проблеми и съмнения с приятелите. Отношението на част от тях към половинката ви не е особено ласкаво. Критичните им изказвания ще ви подтикнат към погрешни и в известен смисъл фатални за връзката ви решения, за които след време ще съжалявате.

 

Везни

 

Въздържайте се от капризи, аналогични на откровен егоизъм. Не лишавайте любимия човек от внимание, но едновременно с това и от лично пространство. Ако все още не сте попаднали на личност, достойна за чувствата ви, то огледайте се внимателно. Около вас има някой, на когото не сте безразлични.

 

Скорпион

 

Венера и Марс са в силни позиции и с тяхна помощ ще намерите начин за изглаждане на съществуващите конфликти в любовните отношения. Избягвайте разговорите на спорни теми, съобразявайте се с желанията на любимия човек и ще намерите решение на всички сложни ситуации.

 

Стрелец

 

Излъчването ви е осезателно и, ако все още не сте във връзка, то не е изключено да поставите началото. По-сложна ще е ситуацията с онези, които вече са отдали сърцето си на някого. Фактът, че предизвикват интерес, може да ги подтикне към мимолетен флирт или създаване на „резервен вариант“ с неясни последствия.

 

Козирог

 

Ще се наложи да се справите с някои неприятности от любовен характер. Опитайте се да го направите самостоятелно, без да споделяте тайните си. Разкривайки затрудненията си ще зарадвате онези, които ви завиждат. Не си го причинявайте.

 

Водолей

 

Проявете инициатива и ще реализирате най-смелите си желания, отнасящи се до любовта. Със сигурност няма да скучаете, но и със сигурност не всички преживявания ще са от най-приятните. Нестандартните ви хрумвания ще ви подскажат как да се измъкнете от всяка неудобна ситуация.

 

Риби

 

През първите няколко дни любовните отношения ще са безметежни, но по-скоро като „затишие пред буря“. Благоприятен период за осъзнаване причините, пречещи на връзката ви. Успеете ли да си дадете ясна сметка за тях, може смело да ги обсъдите с приятел/ката си. Не само ще прояви разбиране, но и ще се извини за допуснатите до момента грешки. Ако той/тя предложи собствен вариант за преодоляване на конфликтите, не се колебайте, приемете ги. Ще стабилизирате доверието помежду си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...