.

Венера в Телец - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Телец - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/GooKingSword

Планетата на любовта и красотата влезе в Телец на 28-и май и ще остане там до 22-и юни. Телците са чувствени, нежни, сериозни и лоялни знаци, което значи, че тази комбинация действа много добре на всички зодии. Вижте какво ви чака в любовта през периода, според "Pop Sugar".

 

Овен

 

Венера в Телец ще им напомни за чувствеността им. Трябва да се доверяват на чувствата си и да се отдадат на повече физическа наслада, това ще донесе успех на връзките. Може да отидат на масаж за двойки или да си купят нови дрехи, с които изглеждат привлекателни. Нека помислят как говорят на себе си и да повдигнат самочувствието си. Да се научат да цент себе си. Когато започнат да инвестират в себе си, Вселената ще ги дари с финансови награди.

 

Телец

 

Те са главните герои през периода. Ако се чувстват пренатоварени от цялото внимание, което получават, нека си спомнят - ОК е хората да ги забелязват. Венера е в техния знак и те стават още по-чаровни, харизматични и магнетични. Време е отново да изместят фокуса върху себе си. Ще имат много добри възможности в професионалната, а и в личната сфера. Във връзките им ще има повече хармония и стабилност. Може да променят външния си вид. Да не се притесняват, а да блестят с пълна сила!

 

Близнаци

 

Винаги са в движение, но сега е време за пауза. Ще им подейства добре, ако починат и имат време за солови проекти. Сега имат шанс да се потопят във вътрешния си свят. Ако са във връзка, с партньора може да опитат да медитират заедно или пък да изпробват ледена вана. Дори обвързаните Близнаци може да искат да прекарват малко повече време сами. Нека наистина психичното здраве им стане приоритет. Да се усамотят и да презаредят батериите.

 

Рак

 

Социализирането е ключът към успеха за тях, когато Венера е в Телец. Ако са необвързани и искат гадже за лятото, може да намерят този човек чрез приятели или чрез онлайн запознанства. Да не се притесняват да използват тези приложения за запознанства. Хубаво е да прекарват повече време с хора, с които имат подобни интереси и ценности. Жадуват за това - хора, с които имат общо. Може някои да им помогне да постигнат желанията си.

 

Лъв

 

Според репутацията им, те винаги искат да са в центъра на вниманието. Сега звездите им позволяват това. На фокус са славата, репутацията, кариерата. Може с партньора да имат малко повече публични прояви на любов от обикновено. Ако са самотни, може да срещнат нова тръпка в работа или на забавно събитие. Ще имат много късмет в кариерата. Трябва да знаят, че когато се радват на себе си и постиженията си, другите също забелязват това и се радват за Лъвовете, възхваляват ги. Тези зодии заслужваат това, работиха доста здраво напоследък.

 

Дева

 

Любовта е равна на интелект за тях през периода. Девите ще бъдат привлечени от духовити, мъдри закачки и някой, които ги мотивира да мислят и анализират. Жадуват за партньор, от който могат да научат нещо ново и когото самите те могат да научат на нещо. Ще стоят до късно и ще обсъждат смисъла на живота. Нека са малко по-спонтанни и да рискуват повече в любовния живот, това им носи късмет през периода. Може да опитат нещо ново. Отлично време за уикенд пътешествие.

 

Везни

 

Много държат на любовта, а през периода жадуват за едно съвсем ново ниво на интимност. В началото може да им е леко некомфортно, но трябва да се покажат уязвими пред партньора и да споделят всичко лично с него. Или с някой близък приятел. Когато разкрият себе си и споделят свои истини, тайни, връзката става по-силна. Повърхностното няма да е на почит през периода. Жадуват за дълбоки, смислени разговори и никоя тема няма да е табу. Създават много дълбока емоционална връзка с половинката.

 

Скорпион

 

Сега е време да обърнат внимание на връзките с най-близките. Ако имат партньор, може да отделят повече време за него, да го карат да се чувства добре и да му се радват. Венера в Телец носи мир и спокойствие във връзките им. Хармонията е във въздуха. Нека се възползват и да намерят решение на проблемите, сега това ще протече спокойно и без драми. Може и да си върнат искрата във връзката. Необвързаните пък може да срещнат специален човек. Нека инвестират енергията си в това, да бъдат отворени към света и да искат да получат изненади от Вселената.

 

Стрелец

 

Може да имат повече работа през периода, но и получават важни признания. Ще помислят за връзките си и в професионалния, и в личния живот. Ще видят и дали има баланс между кариерата и личния живот. Сега е време да си създадат здравословни навици. Обвръзаните може да започнат да спортуват с партньора, да вършат ежедневните задължения заедно. А самотните може да срещнат нов човек на работно събитие или във фитнеса. За да се преборят със стреса от това, че са много заети, нека отидат на масаж.

 

Козирог

 

Възможно е постоянно да ходят по срещи с различни хора. Стават по-големи романтици и ще имат повече късмет във всяка сфера. Козирозите се отдават на креативността и романтиката. Ако са отворени към това да намерят нова любов, времето е подходящо за това. Нека дадат воля на детето в себе си и да се наслаждават на живота. Да си отделят време за хобита от детството, които винаги са им носили щастие. Така ще станат по-радостни и благодарни.

 

Водолей

 

Те ще се фокусират върху това да създадат стабилност и това ще им върне вътрешния мир. Венера в Телец им напомня за любовта към дома и колко свещен е той. Може да инвестират в жилището - да създадат уют, да купят нови чаршафи, или просто да готвят повече. Така ще станат по-спокойни. Заслужават да се чувстват комфортно в дома си. Нека прекарват повече време в него - сами или с любим човек.

 

Риби

 

През периода ще се чувстват много привлечени от думите на някои хора, възгледите и мненията им. Венера в Телец ги окуражава да споделят каквото им е на сърце. Да изкажат мнението си, да са по-открити, да споделят своите истини. Обмяната на информация с другите е много важна. Стават все по-заети и търсени, ще ходят по много събития, ще се виждат с приятели. Може да поглезят себе си и да си купят нещо луксозно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...