.

Седмичен любовен хороскоп 6-12 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 6-12 юни
Снимка: Pexels/Paulo Marcelo Martins

Овен

 

Активирайте въображението си. Ако усещате отегчение и липса на интерес към половинката си, постарайте се да върнете първоначалния пламък на връзката. В случай, че все още не сте попаднали на подходящия партньор, не разчитайте че ще се случи през тази седмица. Новите запознанства ще са неустойчиви.

 

Телец

 

В началото на седмицата настроението ви може да е леко минорно. Създайте си някакво разнообразие, което би повишило ентусиазма. Споделете го с любимия човек или, ако все още сте необвързани, привлечете към мероприятието колкото може повече участници. Със сигурност с поне един от тях ще намерите общи теми.

 

Близнаци

 

Впечатляващите събития ще са само няколко, но достатъчни. За необвързаните предстоят нови, при това изпълнени със загадъчност запознанства. Намиращите се във връзка ще имат възможност да се убедят в силните чувства на партньора си.

 

Рак

 

Проявете наблюдателност, независимо дали вече имате постоянен любим/а или сте в процес на търсене. В първия случай ще установите кои са „дребните камъчета, обръщащи колата“ на връзката ви или по друг начин казано, от къде идват проблемите. Във втория, ще забележите, че някой тихо-мълком ви наблюдава и очаква одобрение.

 

Лъв

 

Не натрапвайте идеите си на любимия човек. Колкото по-често му/й оставяте инициативата, толкова по-интересни ще са общите ви занимания. Ако все още сте в търсене на голямата любов, говорете по-малко за себе си.

 

Дева

 

Един от факторите, пречещи на връзката ви, е прекалената ви самовглъбеност на моменти. Споделяйте смело чувствата и мислите с половинката си. Ще повишите доверието и уеднаквите интересите си. Ограничете контактите, когато сте в лошо настроение.

 

Везни

 

Емоциите ще са разнообразни, но не винаги положителни или удовлетворителни. Опитайте се да си създадете обективна преценка за преживяванията. Залитането в крайности като идеализиране на хубавото и драматизиране на неприятното ще създаде дистанция между вас и хората, които обичате.

 

Скорпион

 

Личните и в частност романтичните отношения ще са напрегнати. Причината е, че несъзнателно ще прехвърляте неприятностите „от болната глава – на здравата“, т.е. ще натоварвате с негативизъм ежедневието си като цяло. Овладейте емоциите и не търсете виновен за проблемите, а начин да се справите с тях.

 

Стрелец

 

Ако от скоро сте във връзка, ще разполагате с интересни варианти за по-задълбочено опознаване на обекта на чувствата си. Ако пък все още не сте намерили достоен за любовта ви обект, предстоят срещи, наситени с вълнуващи впечатления.

 

Козирог

 

Настроението ви ще е ведро, а контактите – интензивни. Участвайте активно във всички мероприятия, на които ви канят независимо дали имате приятел/ка или не. Изслушвайте чуждите мечти и не говорете за своите. В края на седмицата предстоят изненади, които ще ви заредят с ентусиазъм.

 

Водолей

 

Любимият човек може да ви изненада със зашеметяващо предложение за самостоятелен съвместен живот. Не бързайте с отговора. Уточнете очакванията, а от там и съвместимостта си, за да избегнете възможността за разочарование.

 

Риби

 

Човекът, с когото споделяте любовта си, може да постави чувствата ви на сериозно изпитание с поведението си. Не обсъждайте преживянията си с приятели/ки, за да не попаднете под влиянието им и да вземете решение, за което ще съжалявате.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...