.

3 двойки при зодиите, които доказват, че противоположностите се привличат

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 двойки при зодиите, които доказват, че противоположностите се привличат
Снимка: Pixabay/tixonov_valentin

Често се казва, че противоположностите се привличат. Вярно е, че за да сте заедно, трябва да имате общи интереси, ценности и виждания. Но е хубаво, когато има и малко тръпка, когато сте различни, но въпреки това се приемате и обичате, когато се допълвате. Ето кои зодиакални двойки доказват, че противоположностите наистина се привличат, според "Pink Villa".

 


Лъв и Риби

 

Лъвовете са огнени зодии, което значи, че са страстни и нетърпеливи. Те са лидери, силни, преодоляват бързо нещата, не обичат да премислят и да се натъжават. Рибите пък са много емоционални и чувствителни, анализират всичко, говорят за чувствата си, меланхолични са. Те са по-темпераментни, лесно е да ги издразните, но пък са мислители, съчувстват и винаги зачитат чувствата на другите. От друга страна, Лъвовете са уверени и решителни, смели. Така тези зодии се допълват - едните премислят, анализират, влагат емоции и чувства, другите - имат кураж, действат смело и не се страхуват, получават какото искат. Рибите винаги са мечтали за смели любовници, а Лъвовете харесват романтиката и комплиментите, които получават Рибите.

 

Стрелец и Козирог

 

Изключително различни зодии. Стрелците са огнени, Козирозите - земни знаци, стихиите не си пасват. Стрелците са изключително импулсивни, впускат се в приключения, търсят забавното, действат щуро и смело, не премислят нещата. Но им харесва колко организирани, стабилни и сериозни за Козирозите. Възхищават се, че има такива лоялни, отдадени, строги и непоклатими зодии. Това им носи спокойствие и стабилност в живота. Стрелците повече показват обич, привързаност и са весели. Това пък оправя настроението на Козирозите, които често са тъжни и самотници. Така те се чувстват обичани.

 

Рак и Дева

 

Като личности и характери, тези две зодии са много различни. Девите са практични, на моменти леко хладни, защото са строги и сериозни. Те обичат откритата и ясна комуникация, казват всичко, което мислят, без да спестяват критика или да пазят чувствата на някого. Раците са по-напрегнати, често променят настроенията си, много са чувствителни, лесно се обиждат и плачат. Затова, избягват да говорят за чувствата си и се страхуват да се разкрият напълно. Но обичат много силно и дават всичко за половинката. Те са противоположности, но точно това ги привлича един към друг. Раците се възхищават на самоконтрола, перфекционизма, смелостта и работливостта на Девите. На Девите пък тайничко им харесва, че някой толкова много се грижи за тях, дава им любов и внимание и влага толкова чувства.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 година
2
3
!
Отговори
moje bi , ne znam ....ne komentiram v detaili ....
Страница 1 от 1