.

3 зодии, които игнорират знаците за изневяра

Ето кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които игнорират знаците за изневяра
Снимка: Pixabay/Tumisu

Тези зодии понякога си затварят очите за изневярата. Те виждат, че партньорът се държи съмнително и странно, отстрани е ясно, че той може да им изневерява, но те избират да не вярват на това и да игнорират сигналите. Просто избират да се доверят на половинката. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Телец

 

Ако има знак, който да вярва напълно на партньора си, това е Телецът. Това е така, защото Телците дълго подбират партньор, тестват го, трудно се доверяват и след това напълно се отдават на връзката, стават много лоялни и предани партньори. В началото им е трудно да вярват на гаджето, но веднъж щом му се отдадат, невъзможно е вярата им в него да бъде разрушена. Сляпо игнорират знаците, че партньорът изневерява, просто защото много го обичат, държат на връзката и поставят гаджето на пиедестал.

 

Везни

 

Везните са много влюбчиви и държат на връзката. Те стават напълно погълнати от партньора и любовта, щом са в сериозни отношения. Искат да се грижат за него, дори да му слугуват вкъщи, но понякога забравят за интимността. Така партньорът започва да се чувства самотен и да изневерява. Везните са толкова заети от грижите за дома, планирането на ваканции, вечери, живеят в розов свят и така изобщо не забелязват, че гаджето може да им изневерява. Те са романтици и не мислят, че някой би им причинил това.

 

Стрелец

 

По принцип, те не са по сериозните връзки и търсят повече забавления. Но веднъж щом се влюбят силно, Стрелците заживяват в един балон с партньора, откъснати от света. Отдават се напълно на връзката, гледат през розови очила и не виждат проблемите. Не вярват, че сърцето на партньора може да принадлежи на друг и че той би погледнал друг човек, докато е във връзка с тях. Дори когато половинката им редовно стои до късно на работа и си намира оправдания за това да излиза сама, Стрелците игнорират тези знаци и не биха забелязали изневярата.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 година
0
1
!
Отговори
dosta vijdam .....mul4anieto ne zna4i 4e ignoriram
Страница 1 от 1