.

3 зодии, които си падат по брата/сестрата на най-добрия си приятел

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които си падат по брата/сестрата на най-добрия си приятел
Снимка: Pixabay/gracinistudios

На много хора се е случвало да изпаднат в конфузна ситуация - да са привлечени от брата или сестрата на най-добрия си приятел/най-добрата си приятелка. Това може да повлияе зле на приятелството, но така има повече тръпка - когато един плод е забранен. Ето за кои зодии е най-вероятно това се случи, според "Elite Daily".

 


Риби 

 

Ако познавате представители на Рибите, знаете, че те са състрадателни, чувствителни и мили хора, винаги говорят и действат от сърце. Могат да разтопят вашето сърце и винаги са готови да помогнат. Освен това, тези зодии са големи романтици и дори често се отделят от реалността, като фантазират. Изпитват носталгия към миналото, представят си приказни любовни сюжети. Това включва и връзка с брата/сестрата на най-добрия им приятел. Те мечтаят много, летят в облаците и не осъзнават, че да са привлечени от този човек, може да ги накара да изпаднат в сложна ситуация. Интроверти са и фантазират доста - това им се струва добра идея, а и им харесва да са с човек, чието семейство обичат. Такъв романс е вълнуващ, но трябва да внимават.

 

Телец

 

Нека бъдем честни - да си падаш по брата/сестрата на най-добрия приятел (най-добрата приятелка) може да е табу и да преминава граници. Но на Телците често им се случва това и те започват да се питат какво ще стане, ако приятелят им разбрете или братът/сестрата отвърне на чувствата им. Опасяват се, че може да стане много странно. Те виждат това като забранена любов и много голям риск. Но в същото време тази идея им допада, защото са прагматици и държат на близките. Представят си, че ще е страхотно да са с този човек, защото вече се чувстват комфортно в дома и компанията му, сред роднините му, а и има шанс да го познават отлично. Така могат да са по-спокойни във връзката и да бъдат себе си.

 

Везни

 

Това са други непоправими романтици. Те обожават любовта, копнеят за връзка, искат да обичат и да бъдат обичани. И най-хубавото - много лоялни и верни са. Състрадателни са, мили, помагат на приятелите, развиват силна връзка с тях и се грижат много за тях. Везните са чувствителни, проявяват разбиране и на тях може да се разчита. Лесно комуникират и се привързват бързо към приятелите и роднините на своя най-добър приятел. Искат да правят околните щастливи. Не е изненада, че биха се привързали към брата/сестрата на най-добрия си приятел и дори биха развили чувства към него/нея. Тъй като често се колебаят и угаждат много на другите, понякога Везните не познават граници. Не приемат такава връзка като забранена, а мислят, че ще е много романтична и сладка. Привлечени са от хора, на които вече са осъзнали, че могат да вярват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...