.

Венера в Лъв - какво да очакват зодиите?

Прогноза за периода

Ивета Иванова
Венера в Лъв - какво да очакват зодиите?
Снимка: Pixabay/Darkmoon Art

Планетата на любовта и романтиката Венера влезе в знака на огнения Лъв на 11-и август. Тя ще остане там до 5-и септември и всички зодии ще се насладят на периода. Чакат ни луди, страстни романси, които ще завъртят главите ни, а някои намират и истинската любов. Време е да слушаме сърцето си и да преследваме мечтите си. Ето прогнозата за всяка зодия, според "NYPost".

 


Овен

 

Все едно ще горят - пълни са с копнежи, вълнуват се, усещат тръпка. Това е един от най-магичните периоди в годината за тях, що се касае до ходене по срещи и до връзките. Необвързаните да не пропускат възможности, да излязат с ухажорите, които привличат вниманието им. Страст, секс, химия - това ще ги доведе до истинската любов. Обвързаните могат да използват периода, за да върнат искрата във връзката Много са креативни и страстни.

 

Телец

 

При тях на фокус ще са домът, семейството и животът вкъщи. Може да направят голямо парти вкъщи, да забавляват гостите, да се сближат повече с роднини и приятели. Ще имат късмет. Енергията през периода е чудесна и може да им помогне и в друго - да намерят страхотни вещи и декорации за дома.

 

Близнаци

 

Думите им, идеите им, начинът им на общуване винаги са магически. Сега това се подсилва. През периода всичко, което кажат и напишат, ще е вълшебно и ще отваря врати. Може да публикуват статия, книга, да рекламират своя инициатива или креативна идея. Кратките пътувания ще им носят успех и ще си прекарат страхотно.

 

Рак

 

Сякаш златен дъжд ще вали върху тях! Венера в Лъв им носи много късмет, слава и успехи. Доходите им може да се увеличат, ще получат много подаръци, ще се сдобият с нови вещи. Нека поглезят себе си с нещо скъпо, което винаги са искали.

 

Лъв

 

Да се подготвят да блестят още по-силно. Стават истинска звезда. Венера в техния знак им носи много късмет, всеки ще ги моли за внимание, ще им слугува, ще им се възхищава и ще им прави комплименти. Чудесен период да се погрижат за себе си, да се поглезят, да сменят прическа, да купят нови тоалети. Романтиката, чувствеността и удоволствието също са на фокус и Лъвовете ще им се радват постоянно. Нека ходят по много срещи.

 

Дева

 

Време е да си починат и да релаксират. Стават по-потайни и може да поразсъждават над навиците си във връзките, над случилото се в последната година. Девите може да изпитат носталгия, докато обмислят как да се излекуват и да пуснат емоционалния товар да си отиде. Нека се погрижат за себе си, да се обичат и да са по-нежни към себе си.

 

Везни

 

Нека се върнат под светлините на прожекторите и да си спомнят колко социални са. Венера прави така, че социалният им живот да е във възход. Стават още по-популярни. Чудесно време да създават нови контакти, да прекарват повече време с компанията, а така може и да се запознаят с нов, специален човек. Необвързаните може да изпробват и сайтове за запознанства.

 

Скорпион

 

Да се подготвят да станат известни! Венера слага корона на главата им - получават аплодисменти и похвали за професионалните си успехи. Сдобиват се със слава. Може да са център на внимание, да получат награди, да бъдат повишени и да се къпят в блясък. Чудесен период да впечатлят важни особи и да потърсят нова работа.

 

Стрелец

 

Вселената ги призовава да разширят границите си. Прекрасен период да планират дълго пътешествие. Нека не остават повече в зоната си на комфорт, това е скучно и не им носи нищо ново. Образованието, медиите и правните въпроси също ще са на фокус през периода и ще имат късмет в тези сфери.

 

Козирог

 

Време е да се гушкат с половинката, да станат по-близки с нея и да се радват на интимността. Стават по-уязвими и това ще им помогне да се сближат с партньора повече. Чувствеността е на фокус, сексуалният им живот е във възход. Ще имат късмет и във финансовата сфера - може да получат бонуси, да направят успешна инвестиция.

 

Водолей

 

Партньорствата са много хармонични през периода. Най-сетне ще могат да се фокусират над връзките и отдаването на половинката. По-лесно ще им бъде да правят сделки и да постигат съгласие с околните. Необвързаните да потърсят човек, който иска дълга и сериозна връзка, сега ще имат късмет.

 

Риби

 

Много са заети във всекидневието, но с хубави неща, и няма да са натоварени. Венера носи мир и хармония в работната сфера. Рибите ще намерят перфектния баланс между кариерата и личния живот. Връзките с клиенти, колеги и персонал стават по-добри. Ако търсят нова работа или странично занимание, сега е времето - да използват чара и талантите си.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 година
0
1
!
Отговори
hubavo e , no ne sum nito venera , nito luv .......
Страница 1 от 1