.

Седмичен любовен хороскоп 26 септември - 2 октомври

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 26 септември - 2 октомври
Снимка: iStock/Igor-Kardasov

Овен

 

Седмицата може да започне с проблеми, които много бързо ще преодолеете. Основни теми за вас ще бъдат финансите и любовта. Вероятно ще ви споделят много важна тайна, която изцяло ще промени личните ви взаимоотношения.

 

Телец

 

Любимия човек ще ви сподели важни подробности или тайна от миналото си, която след кратко обсъждане ще преобърнете в своя полза. Не се увличайте в развлечения и не бъдете разточителни.

 

Близнаци

 

Очакват ви и успехи в любовта, но не се опитвайте да решавате с любимия човек общи финансови проблеми. Разчитайте на интуицията си и ще направите правилния избор.

 

Рак

 

В края на седмицата може да се наложи да предприемете кратко пътуване, което ще ви донесе много положителни емоции, романтично запознанство и нови перспективи. Не си насрочвайте тайни срещи, много скоро ще станат публично достояние.

 

Лъв

 

Използвайте седмицата за уточняване на личните си взаимоотношения. Ако те продължават по-дълго от година би трябвало да се опитате да внесете малко повече емоция и нещо ново.

 

Дева

 

Към средата на седмицата са възможни романтични срещи, много флиртове и комплименти с личност, чието интелектуално ниво ще ви заинтригува. Пътуване зад граница или краткосрочно обучение може да повиши разходите ви.

 

Везни

 

Вероятни са запознанства, флиртове, ухажвания и анонимни обяснения в любов от личност, която на този етап желае да остане в сянка. Бъдете предпазливи, има опасност да ви въвлекат в интрига.

 

Скорпион

 

Контактите ще са интензивни. За съжаление, доста от тях ще са повърхностни и досадни и само ще ви губят времето, но ще има и такива, които много ще ви зарадват, ще повишат самочувствието, настроението и ще разширят кръгозора ви.

 

Стрелец

 

Излъчвате неустоим сексапил и представителите на противоположния пол трудно ще ви устоят. Много по-приятно ще ви бъде да използвате свободното си време за приятелите, отколкото за половинката, което на него/нея няма да се хареса.

 

Козирог

 

Очакват се сложни проблеми в личните и в частност в романтичните отношения. Опитайте се да запазите добрите взаимоотношения, за да не стигнете до охладняване на връзката. Направете всичко възможно да предотвратите скандалите, които назряват, защото резултатът от тях може да се окаже бомба със закъснител.

 

Водолей

 

Не се опитвайте да натрапвате мнението и позициите си на околните и в частност на половинката си. Това ще създаде конфликтна ситуация и сериозен сблъсък на интересите. Той/тя няма да приеме и спазва нравоученията ви.

 

Риби

 

Избягвайте случайните запознанства и сексуалните контакти с хора, които познавате малко или отскоро. Ще изживеете доста неприятни моменти, предизвикани от неразбиране и отказ на любимия човек и да се съобразява с изискванията ви.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...