.

Седмичен любовен хороскоп 3-9 октомври

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 3-9 октомври
Снимка: Pexels/Katerina Holmes

Овен

 

Любимият човек ще ви се покаже в нова светлина и силно ще ви изненада. Не обсъждайте ситуацията, дори да ви стане неприятно. Каквито и действия да предприемете по отношение на връзката си, бъдете готови да понесете отговорността си за тях.

 

Телец

 

Колкото и мило да се държи с вас половинката ви, постарайте се да не го/я идеализирате. През втората половина на седмицата ще направи нещо не отговарящо на завишените ви очаквания и ще се разочаровате.

 

Близнаци

 

Ще сте особено магнетични и точно този факт всъщност ще е причина за проблеми в отношенията. Или ще предизвикате съмнения и недоволство у любимия човек, което пък ще стане повод за бурна разправия. Или с прекалено свободното си поведение ще ядосате някой, който не ви е безразличен.

 

Рак

 

Предстоят промени, които ще засегнат съществуващата ви връзка и бъдещите намерения. Случайно запознанство ще ви смути, обърка, изпълни с нерешителност. Не приемайте мимолетното предложение за кратък флирт като клетва във вечна любов.

 

Лъв

 

Интересни срещи, нови запознанства, успехи на всякъде, където се появите, комплименти и… несигурност. Според както гласи една стара мъдрост „много хубаво, не е на хубаво“, което във вашия случай означава: наслаждавайте се на прекрасните мигове, но не мислете, че ще са безкрайни.

 

Дева

 

Убедителни сте, сладкодумни и е без значение какви разправии сте имали с половинката си до вчера. През тази седмица така ще го/я омагьосате, че ще ги забрави за винаги и ще е готов/а да направи всичко за вас. Все пак, не прекалявайте с претенциите.

 

Везни

 

Рядко ви се случва, но този път ще успеете да отделите „външното“ от „вътрешното“. По друг начин казано, няма да позволите на външните обстоятелства да ви развалят настроението и да навредят на любовните отношения. Използвайте момента, за да поговорите с половинката за съвместната си перспектива.

 

Скорпион

 

Емоциите ще се развиват на спадове и възходи. Причините за променливото ви настроение ще са незначителни, но това ще го осъзнаете чак след като събитията вече са се случили. Има, обаче, един лесен начин да запазите любовта си и той е да сте искрени с любимия човек. Ако ви обича истински, ще намери начин да ви успокои.

 

Стрелец

 

Поведението на любимия човек ще е толкова мило и обещаващо, че ще ви убеди колко правилен е бил изборът ви, че той/тя е точно онова, от което имате нужда. Последвайте въображението си и направете нещо, което да го/я зарадва. Няма да съжалявате.

 

Козирог

 

Бъдете с половинката си колкото е възможно по-често. Наблюдавайте поведението му/й. Усетите ли, че нещо го/я безпокои, опитайте се да разберете. Много е вероятно някой да се опитва да се намеси във връзката ви, атакувайки го/я с клюки и целейки се да ви раздели.

 

Водолей

 

Личност, с която преди време сте били в изключително близки отношения, но сте се разделили „с гръм и трясък“, отново ще ви потърси. Ако причината за раздялата е била в него/нея и започне да ви убеждава, че се е променил/а, не бързайте да му/й давате втори шанс. Спомнете си твърдението за вълка, козината му и характера.

 

Риби

 

Събитията ще са динамични, интересни и свързани с нови хора. Те пък ще са очаровани от вас и упорито ще се опитват да се сближат. Ясно е, че няма как да допуснете в живота си всички, но бихте могли да си осигурите „опознавателен“ период за онези, които ви допадат.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...