.

Любовен хороскоп за зимата

Ето какво ви очаква

Ивета Иванова
Любовен хороскоп за зимата
Снимка: iStock/Jasper Chamber

Зимата е един от най-романтичните сезони. Природата става много красива, когато натрупа сняк, можем да се пързаляме или да караме кънки на лед, коледните пазари и светлини правят градът магичен, а и празникът на любовта Свети Валентин е през зимния месец февруари. Какво ви очаква в любовта през тази зима? Вижте прогнозата на американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Трябва да вземат решение. И после да действат според него, да следват това, което са решили, а не да отлагат и агонизират. Те изпитваха колебания - за хора, места, определени поведения във връзките, определени действия. На всеки се случва и е ОК да са несигурни, съмняващи се, объркани. Но не е честно да подвеждат хората около себе си и да влачат определени ситуации от миналото, докато още размишляват и не действат. Да си дадат време и да осъзнаят какво и кого наистина искат. И да го заявят. Сега се нуждаят от яснота.

 

Телец

 

Да се поставят на мястото на другия. Ако наистина го направят, ще разберат вижданията на партньора, ще поразсъждават как се чувства той, как се развива връзката. И така ще осъзнаят какво точно трябва да направят. Ще видят, че любовният им живот е бил в застой и монотонен. Винаги са задълбавали над едни и същи проблеми и са правили едно и също. Изтощително е. Всичко това може да приключи и да навлязат в нов етап, но трябва първо да се поставят на мястото на партньора.

 

Близнаци

 

Нека се защитават и да не се предават. Да кажат каквото мислят, да се борят за личното си пространство и за нуждите си. В последно време поставяха партньора на първо място постоянно и това се превърна в новото нормално за тях. Не трябва да е така. Да му напомнят, че във връзката има двама души и самите те имат своите нужди и желания. Могат да са много дипломатични и убедителни, когато го поискат. Да се подготвят за този разговор внимателно и да не отстъпват. Да изразят себе си.

 

Рак

 

Сега имат позволението да получат всичко, което искат! Изобилието ги следва. Нека излизат на срещи, да се веселят, да флиртуват, да купонясват, да са палави. Да излизат с когото си поискат. Да дават шансове, да грабват новите възможности, от които са привлечени. Раците трябва да експериментират и да се забавляват. За щастливо обвързаните това може да значи, че имат нужда от малко пространство и да не са постоянно с половинката. И двамата имат нужда от малко въздух, а и не е лошо да имат отделни животи. Така, когато се виждат, времето заедно ще им се струва по-специално. Нека разширят хоризонтите си.

 

Лъв

 

Необвързаните ще срещнат по-млад от тях земен знак (Телец, Дева или Козирог) и той може да е точно това, от което се нуждаят сега - стабилен, силен, практичен човек, истински стоик. Обвързаните ще трябва да обърнат внимание на отношенията - да се върнат към основните неща във връзката, да научат всичко за себе си още веднъж, тъй като нещата са се променили и вече са по-мъдри и възрастни от момента, в който са започнали връзката. Връзките трябва да се развиват, докато ние се променяме, и да се напасват към промените. Нека Лъвовете и партньорите им опознаят своите нови версии.

 

Дева

 

Ще поразсъждават върху връзката си и развитието ѝ, особено в началото на зимата. Ще помислят на какво място се намират сега, какво наистина искат и от какво се нуждаят, какво получават. Готови са да се сблъскат с уроците и трудностите, които понесоха; да пораснат, да преминат окончателно през препятствията, да пуснат болката, от която се излекуваха. Стигнаха мястото, на което са сега, в резултат на всички тези неща. Да помислят на какво ги научиха тези неща за себе си и желанията им. И как може тази мъдрост да им помогне във връзката.

 

Везни

 

На фокус са традициите, обществените структури, стабилността, споразуменията. За някои това може да значи брак, за други - пълно отдаване във връзката. Нещата стават сериозни много скоро, да се подготвят за това. Необвързаните може да чувстват, че е време да намерят партньор и да създадат живот с него. Това ги очаква. Везните, които искат да създадат любовно гнездо и дом, да споделят живота си с някого, да поработят над това с партньора. Готови са.

 

Скорпион

 

Венера беше в техния знак от края на октомври до средата на ноември и това им донесе невероятна енергия и късмет. Трябваше да разкрият коя е идеалната любовна връзка за тях. Нека говорят за всички проблеми, спънки, пречки и съмнения, които има пред тях. Могат да се справят! Дори малките усилия ще бъдат наградени и ще има ефект от тях, нека се възползват от хубавата енергия. Да я използват, за да се справят с нещо, което пречи на щастието в любовния им живот. Да обърнат внимание на това, да се изправят пред него и ще видят как то изчезва. Сега е време за поправки и иновации, ще могат да оправят нещата.

 

Стрелец

 

Време е за приключения! Те са изследователи по природа, търсят свободата, обичат да флиртуват. Наслаждават се на бягства и пътувания с приятелите си, сега е времето за това. Нека се забавляват. Да отделят време за хората, от които са привлечени и да приключенстват заедно. Щастливо обвързаните също ще пътуват с партньора, ще посещават нови места, ще опитат различни нови занимания и хобита. Чака ги вълнуваща зима. Нека са по-диви.

 

Козирог

 

Те са зодиите, които винаги решават всички проблеми. Обичат да идентифицират проблемите, да ги разясняват, да ги описват, после да осъзнаят как да ги премахнат и да построят стабилна основа. Това ще правят и през тези месеци. Да работят над проблемите и да не се предават. Мрачни са, нещата около тях не се развиват добре и са уморени. Но не трябва да се отказват. Голяма промяна в любовния живот ги очаква, просто да не спират да работят и да се справят с пречките. Любовта е зад ъгъла и може би това ще е друг земен знак - Телец, Дева или Козирог. А обвързаните може да заздравят връзката и да решат проблемите.

 

Водолей

 

Чувстват, че някои връзки се изчерпват и краят им предстои. Това е добре. Да позволят на нещата да идват и да си отиват. Някои хора са за цял живот, други са просто за определен период. Част от причината за това е, че те самите се променят. Все по-комфортно се чувстват в собствената си кожа, доволни са от себе си, гордеят се със силните си страни, радват се, че са уникални. Нека позволят на промените да се случат. Необвързаните ще са привлечени от Скорпиони.

 

Риби

 

Да си позволят да мечтаят повече. Те са зодиите с най-богато въображение, най-големите мечтатели и са романтици - знаят точно какъв трябва да е любовният им живот. Вселената им позволява да заявят всичко това, да работят, за да го постигнат. Затова, трябва да приемат мечтите си сериозно. Да пишат за тях, да изготвят план, да осъзнаят точно какво искат и как да го постигнат. И после да го преследват. Да действат и да не се страхуват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...