.

4 зодии, които лесно преодоляват разбитото сърце

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които лесно преодоляват разбитото сърце
Снимка: Pexels/Garon Piceli

Някои зодии просто са по-силни от другите в определени отношенията. Те се справят по-бързо с разделите, не анализират миналото прекалено много, искат да продължат напред и да си живеят живота. Не страдат много за бившите и бързо преодоляват разбитото сърце. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Овен

 

Невероятно мили са и любвеобилни, грижат се за половинката. Но това не означава, че се справят зле с раздялата. Напротив, те са смели, силни и не искат да стоят на едно място - продължават напред бързо и не губят време в страдание и анализиране на болката. Знаят, че са чаровни и добри хора, мислят, че това ще им помогне по-бързо да намерят нова тръпка. И по-добър партньор. Предпочитат да прекратят връзката, отколкото да бъдат наранени и да има драма.

 

Близнаци

 

Много забавни и общителни зодии. Нямат никакъв проблем с това да излизат навън, да ходят по партита, да се запознават с нови хора, да комуникират. Затова им е лесно да продължат напред, след като сърцето им е било разбито. Бързо оставят скръбта и продължават да си живеят живета. Флиртуват прекрасно, затова бързо намират ухажори. Освен това, Близнаците постоянно търсят тръпка и нови преживявания, раздалята не им се вижда толкова трудна. Махат вещите на бившия и го изтриват от социалните мрежи.

 

Лъв

 

Лъвовете продължават напред по-бързо, отколкото някой предполага. А това е така, защото са много горделиви и не биха страдали за някой, който ги е предал или наранил. След разбито сърце и болка, те веднага започват да излизат и да се радват на своята независимост. Наслаждават се на свободата и не са обсебени от бившия, не анализират провалената връзка. Никога не биха се изолирали. Те ценят себе си и не поглеждат назад. Весели и общителни са, бързо намират нова тръпка. Продължават напред, защото имат достойнство и не искат да поправят нещата с бившата половинка.

 

Стрелец

 

За Стрелците избощо не е предизвикателство да продължат напред. Те поставят себе си на първо място, виждат своята ценност и веднага започват да търсят нещо по-добро. Искат подходяща половинка за себе си. Тези зодии са позитивни, щури, забавни. Обикновено не анализират дълго ситуациите, не мислят често за бившия и не се оставят на тъгата. Искат да се веселят, да пътуват, да се впускат в нови приключения. Грабват всяка възможност и не се колебаят. Обичат да се запознават с нови хора и да флиртуват. Ценят живота, наслаждават му се и не искат да губят ценно време.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...