.

Седмичен любовен хороскоп 14-20 ноември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 14-20 ноември
Снимка: iStock/Maya23K

Овен

 

Поведението на половинката може да ви се стори странно. Първата мисъл, която ще ви хрумне е, че той/тя реагира по конкретен начин за първи път. Помислете какви може да са причините и не ги търсете само извън себе си. Много по-лесно ще стигнете до същността на нещата, ако си организирате кратко съвместно пътуване, предразполагащо към откровен разговор.

 

Телец

 

Не пренебрегвайте желанията на любимия човек, ориентирайки вниманието си изцяло към своите предпочитания. Рано или късно той/тя ще осъзнае, че мотивирани от користни интереси сте готови омаловажите връзката си и ще се разочарова. Не позволявайте на трети лица да застават помежду ви. Под благовидния предлог, че ви помагат да укрепите отношенията си всъщност ще ги докарат до пълен провал.

 

Близнаци

 

Ако отдавна сте във връзка, необходимостта да се справите с някои битови задължения леко ще охлади страстите. Ако съвсем от скоро познавате обекта на чувствата си, то обстоятелствата ще ви позволят да се сближите бързо и да получите усещането сякаш цял живот сте били заедно. Що се отнася до необвързаните, в края на седмицата ще се насладят на необичайни преживявания.

 

Рак

 

Колкото и да е напрегната обстановката около вас, „любовната лодка“ ще се окаже най-спокойното и удовлетворяващо място, където бихте могли да възстановите силите и самоувереността си. Поведението на приятел/ката ще ви убеди, че сте попаднали на правилния човек и че без значение какви са били противоречията помежду ви до момента, той/тя е готов/а на всичко, за да се чувствате добре в присъствието му/й.

 

Лъв

 

Ще се случат и някои несполуки, но не прехвърляйте отговорността за тях изцяло на партньора си. Бъдете готови да приемете и своя дял, за да му/й докажете, че сте равнопоставени и не се стремите към надмощие. Само така ще укрепите доверието помежду си. За онези представители на вашия знак, които скоро са преживели раздяла, предстоят изненади – ново запознанство или впечатляващо пътуване с интригуваща компания.

 

Дева

 

Ако неизяснените въпроси помежду ви стават все повече и повече, ако усещате, че въздухът помежду ви „се нажежава“, значи е настъпил моментът на трудния разговор. Не го отлагайте за пореден път, защото неприятностите в никакъв случай няма да станат по-малко. Проявете инициатива, но подберете внимателно момента и не изричайте думи, за които бихте съжалявали.

 

Везни

 

Любовните отношения ще са наситени с много романтика, синхрон и еднаквост на интересите. Едва ли ще се виждате с любимия човек всеки ден, но в момента, в който сте заедно ще имате усещането, че мислите и желанията ви буквално се припокриват. Без да сте си го поставяли за цел, ще успеете да изгладите различия, които до скоро са ставали повод за ожесточени разправии.

 

Скорпион

 

Както и да се развива връзката ви до момента, поредица изненадващи преживявания ще ви подскаже, че тя вече не може да продължи по същия начин. Каква ще е промяната, дали ще се стигне до раздяла, до решение за съвместен живот, до шеметен страстно-романтичен период, не се знае, но при всички случаи предстои промяна. Ще се наложи да загърбите миналото или част от него, но няма смисъл да се натъжавате. Новото и непознатото в повечето случаи е за предпочитане.

 

Стрелец

 

Предстоят изненади, независимо дали сте в постоянна връзка или не. Ако в последните дни разговорите с любимия човек са били предимно неприятни и приличащи на средновековна битка, то той/тя ще ви се извини. И при това ще го направи, дори и да няма за какво да се извинява, което би трябвало да ви подскаже, че мисълта за раздяла никак не му/й допада. Що се отнася до сърцата, които Купидон още не е улучил със стрелата си, очаква ги запознанство с човек от далече, може би дори от друга държава.

 

Козирог

 

Предстои преломен момент в отношенията. В случай, че сте разочаровани и недоволни, може да се стигне до раздяла. В случай, че връзката ви е изпълнена с хармония и разбирателство, то бихте могли да проверите нивото на взаимност или как всеки един от вас би реагирал в критична ситуация. Опитайте се да поживеете за известно време при неговите или при нейните родители, братя, сестри и други близки роднини и, ако експериментът премине успешно, значи няма от какво да се страхувате и занапред.

 

Водолей

 

Любовната ви връзка ще се развива по синусоида – на спадове и възходи. Интересният момент е, че нито един от вас двамата няма да си е поставил за цел да изнервя другия, но непрекъснато ще го правите с поведението си. И, когато единият е доволен от ситуацията, в която се намира, то другият ще се чувства като „в чужди обувки“. Противоречията ще са резултат от случайни фактори, които с минимални усилия можете да игнорирате и да „върнете духчето-интригант в бутилката“.

 

Риби

 

През целия период ще сте под властта на страстите, които ще ви мотивират за действие или понякога за бездействие. Някой ще се опита да ви атакува с безпочвени клюки за приятел/ката ви. Прекратете разговора незабавно и решително, за да не се окажете безнадеждно вплетени в грозната паяжина на злословието. Положителният ефект от подобна ситуация е, че без никакво съмнение ще знаете кой целенасочено би ви навредил и на кого можете да се доверите.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...