.

4 зодии, които наказват новия партньор за грешките на бившия

Ето кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които наказват новия партньор за грешките на бившия
Снимка: Pexels/MART PRODUCTION

Разделите, предателствата, лъжите и т.н. са трудни за преживяване. Трябва да се излекуваме от тях, преди да започнем нова връзка. Но някои зодии са склонни дълго да мислят за тези неща. Те се отчайват, спират да се доверяват и наказват новите си партньори за грешките на старите. Просто вече не очакват нищо хубаво от любовта и връзките. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

 


Козирог

 

Те са свободни души, не обичат да зависят от друг човек. Не искат да се заплитат в мрежата на емоционалния хаос. Дистанцирани са, не показват често чувства и емоции. Затова, партньорът им не усеща стабилност и не мисли, че те държат на връзката. Освен това, Козирозите се фокусират повече над себе си, целите си, работата си. Не споделят много с партньора, не говорят за страховете си. Истината е, че просто веднъж са се опарили и не искат отново да разкриват себе си. А и са много подозрителни, смятат, че всеки ще им изневерява и ще ги лъже.

 

Скорпион

 

Владеят ги силни страсти и емоции, много са чувствителни и уязвими, тъй като са водни зодии. Бързо се привързват и когато много харесат някого, те се плашат. Това ги кара да станат несигурни в себе си и да заемат отбранителна позиция. Дори да са лудо влюбени, не обичат да изразяват чувствата си и да споделят. Може дори да се подиграват на половинката и да изглеждат студени като лед. Скорпионите са много недоверчиви и се страхуват да се отдадат напълно. Ненавиждат предалеството и лъжата. Ще отмъстят за тях. Ако някой ги е предал, те стават цинични и не вярват на никого повече. Това проваля връзките им.

 

Рак

 

Тези зодии също са водни. Това значи, че Раците са много емоционални и раними. Но имат силна воля и копнеят за любов от малки. Държат на уюта вкъщи, отговорни са в работата, грижат се за дома и роднините. Затова, понякога не им остава време за партньора или поне не пълноценно време - за ласки и забавления. Искат приказка, но се страхуват, че любимият ще ги предаде или излъже. Затова, грижат се за дома и него, но не показват колко са влюбени. Страх ги е, че няма да понесат отново болката от разбитото сърце. Раците се фокусират доста над най-дребните проблеми и грешки, за да се предпазят. Това дразни и наранява половинката им.

 

Овен 

 

Огнени знаци са, което значи, че са могъщи, силни, независими и дори леко агресивни. Инати са, държат на своето, мислят, че всичко им е ясно. Никога няма да изслушат вашата гледна точка или да опитат да я разберат. Слушат само себе си и смятат, че интуицията им не греши. Подозират всеки за най-малкото нещо. Мислят, че всеки следващ партньор ще им изневерява, както е правил предишния. Затова не допускат да вярват на думи и дори понякога си въобразяват неща. Не понасят някой да ги предава. Всичко това им пречи да имат дълга и стабилна връзка.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 2 седмици
0
2
!
Отговори
tova zvu4i sme6no ......kakvo e vinoven novia partnior , 4e v minaloto niakoi e zloupotrebiaval s doverieto vuv vruzkata ?????
Страница 1 от 1