.

Седмичен любовен хороскоп 21-27 ноември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 21-27 ноември
Снимка: iStock/Mikhail Spaskov

Овен

 

Отношенията с половинката ви в началото на седмицата може да са леко „взривоопасни“. Ако той/тя непрекъснато капризничи, не го приемайте прекалено на сериозно. Най-вероятно се опитва да прикове вниманието ви към себе си. Включете го/я активно в заниманията си, но го/я насърчете да се справя самостоятелно. Така ще предотвратите възможността да се намесва в решенията ви.

 

Телец

 

Ще разполагате с удобни моменти за обсъждане на важни въпроси с любимия човек. Проявете инициатива и започнете разговора, но наблюдавайте внимателно реакцията му/й. Ако се затвори в себе си и не покаже желание за диалог, не настоявайте. Дайте му/й възможност да обмисли темата. И в никакъв случай не говорете за миналото.

 

Близнаци

 

Не омаловажавайте предпочитанията на приятел/ката си. Усети ли, че го/я пренебрегвате ще стане непоносим/а и натрапчив/а, а не е изключено да се появят и пристъпи на ревност. Появят ли се разногласия относно бъдещето на връзката ви, прекратете разговора, докато не е станало късно. При обсъждане на спорни въпроси, импровизирайте. Не позволявайте на външни фактори да се намесват в решенията ви.

 

Рак

 

Ще се наложи за известно време да сте на разстояние или да разредите срещите с половинката си. Постарайте се да „поддържате огъня“ виртуално, за да не усетите на свой гръб твърдението „далече от очите, далече от сърцето“. Не обсъждайте личните си отношения пред публика. Казаното може да се използва във ваша вреда.

 

Лъв

 

Част от действията на любимия човек може силно да ви изнервят. Запазете спокойствие и не го/я разпитвайте за причините. Наблюдавайте внимателно, съвсем скоро ще разберете какво се случва, но заключението може и да не ви хареса. Не е изключено той/тя да е създал/а успоредна връзка или пък просто да мисли за раздяла. Изчакайте събитията да се развият по естествения им ред.

 

Дева

 

Разногласията изведнъж ще зачестят. Мълчанието няма да ви помогне да се справите с проблемите, които изискват сериозен разговор. Ще улесните провеждането му, ако създадете подходяща обстановка. Дребен подарък или мил комплимент ще се отрази успокояващо на приятел/ката ви, ще го/я предразположи да сподели мислите си откровено. До каквото и решение да се стигне, то трябва да бъде взето в синхрон и от двама ви.

 

Везни

 

Каквито и въпроси да се наложи да решавате в областта на любовните отношения, възползвайте се от натрупания до момента опит. И то на своя, а не на чуждия. Някой, с когото сте се разделили преди повече от година, ще се опита отново да спечели вниманието, а и доверието ви. Не си заслужава, да „вадите угасналите въглени от пепелта“.

 

Скорпион

 

Въздържайте се от обещания, които не възнамерявате да изпълните. Ако връзката ви е от скоро, не е препоръчително да обсъждате с него/нея битовите въпроси, с които се налага да се справите, когато не сте заедно. Няма да го/я заинтригува, а по-скоро ще го/я отегчи. Нечий опит да ви разкрие чувствата си ще ви е особено неприятен, защото ще е сложно да решите как да реагирате.

 

Стрелец

 

Прекалената ви общителност може да предизвика пристъпи на ревност у любимия човек. В случай, че имате желание да говорите за личните си отношения, направете го само с хора, на които имате безпрекословно доверие. Освен това не забравяйте, че да чуете мнението им съвсем не означава да се съобразите с него.

 

Козирог

 

В края на седмицата темата на стара разправия може отново да „набере скорост“. Проявете въображение, стандартните методи за изглаждане на противоречията този път няма да са ефективни. Не е изключено да установите, че той/тя се опитва да ви манипулира, възползвайки се от слабостите ви. Помислете кое е за предпочитане: да прекратите връзката или да преодолеете вредните си навици.

 

Водолей

 

Подходящата тактика за предстоящата седмица е да се „движите по течението“. Оставете инициативата за всички дейности и мероприятия в ръцете на половинката си и влезте в „поддържаща роля“. Ще забележите у него/нея качества, които към момента са ви убягвали. Само трябва да решите дали ви харесват или не.

 

Риби

 

Обсъждайте в любимия човек всички житейски въпроси, които ви интересуват. Така ще установите до колко е възможно да се синхронизирате и допълвате взаимно. Среща с предишен/а приятел/ка, може трайно да ви развали настроението. В съзнанието ви ще нахлуят спомените предимно за неприятните моменти, които е за предпочитане да не споделяте с половинката си, колкото и да ви се иска.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...