.

Зодиите, които са сродни души

Ето кои са те

Ивета Иванова
Зодиите, които са сродни души
Снимка: Pixabay/DaniGuitarra

Някои зодиакални знаци си приличат повече един с друг, допълват се перфектно и създават наистина силни връзки. Те са сродни души, любовта между тях е голяма и побеждава всичко. Вижте кои са те, според "Your Tango".

 


Телец и Риби

 

Те карат другия да се чувства обичан, защитен. Рибите и Телците знаят, че могат да разчитат едни на други и си помагат. Когато всичко е хаос и има проблеми, тези две зодии внасят стабилност и сигурност във връзката. Сродни души са, защото нито една друга зодия не разбира напълно колко е важна стабилността. Връзката между Рибите и Телците е основана на доверие и комуникация, отношенията им са стабилни, никой не може да ги разклати. Зодиите се разбират една друга и няма кой да ги разбере по-добре.

 

Близнаци и Стрелец

 

Тези зодии са сродни души, защото искат връзка, която е лесна, няма драма и прекалено обсебване. Връзката трябва да включва веселие, забава, да не е задушаваща, да не е като товар за другия. И Стрелците, и Близаците искат едни и същи неща от връзката, а и от живота като цяло. Нуждаят се от забавни изживявания, приключения, повече опит. Те могат да правят всичко това заедно и така растат заедно, учат се от грешките. Не се потискат, учат се заедно и си дават позитивна енергия.

 

Рак и Козирог

 

Намират перфектния баланс между дисциплина и спонтанност. Козирозите внасят дисциплина и отговорност, а Раците - романтика, емоции, вълнение, тръпка - но не прекалено много. Двете зодии много се подкрепят и истински се обичат. Те са сериозни, отдават се на връзката, лоялни са, състрадателни. Раците учат Козирозите как да показват емоциите си, а Козирозите учат Раците как да са по-стабилни, уверени, как да не се оставят напълно на емоциите. Има дълбока връзка между тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 година
0
1
!
Отговори
ne znam ...slojna tema
Страница 1 от 1