.

Седмичен любовен хороскоп 5-11 декември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 5-11 декември
Снимка: iStock/ViewApart

Овен

 

Партньорските отношения от всякакъв характер ще са спокойни и удовлетворителни, а романтичните в частност ще ви радват най-много. Два вида занимания са особено подходящи за тази седмица: покупки на подаръци и усвояване на нови знания. И докато при второто ще чувствате особено доволни, да сте в компанията на приятел/ката си, то с първото трябва да се заемете самостоятелно. Коледните изненади трябва да са наистина изненади.

 

Телец

 

Следвайте мечтите си без страх и опасения, ще постигнете максимални резултати. В случай, че връзката ви е безпроблемна, ще се сближите още повече и ще намерите нови общи теми. Ако наскоро сте преживели раздяла, някой шеметно ще нахлуе в живота ви и с милото си отношение ще ви накара да забравите тъжните преживявания. Привлекателните коледни базари са чудесно място, на което „самотните сърца“ могат да попаднат на „правилния“ човек.

 

Близнаци

 

Умението да общувате е едно от най-силните ви качества. Социалните ви контакти ще са интензивни и често ще се намирате на места, където има много хора. Проявете предпазливост и най-вече избирателност, независимо дали сте в постоянна връзка или не. За обвързаните не е добра идея да създават съмнения и повод за ревност у половинката си, а за не обвързаните – да се сближават с всеки, който им намигне закачливо.

 

Рак

 

Тонусът ви ще е леко занижен, не прекалявайте с развлеченията. Спокойните часове в компанията на любимия човек ще ви помогнат да стабилизирате енергетиката си, но шумните компании – не. Положителният ефект от съвместните занимания с него/нея ще е двоен: ще оцените до колко можете взаимно да търпите лошите си черти и ще предотвратите възможността някой да се намесва във връзката ви.

 

Лъв

 

Никак няма да ви навреди, ако леко промените начина си на общуване с любимия човек. Напротив, не само ще го/я изненадате приятно, а и ще успеете тихо-мълком да изгладите всички съществуващи помежду ви противоречия. Ако до момента упорито сте отстоявали позициите си, този път отстъпете и внимателно наблюдавайте реакцията му/й. Ще ви изненада и ще ви убеди колко правилна е била тактиката ви. Както се казва, „с един куршум ще ударите два заека“ – ще го/я зарадвате и ще си осигурите прекрасно настроение.

 

Дева

 

Събитията ще са динамични и ще успеете да покажете пред любимия човек най-добрите си страни. Той/тя ще има нужда от активното ви съдействие и фактът, че не го/я оставяте да се справя сам/а ще предизвика искрена благодарност у него/нея. Освен това по стечение на обстоятелствата ще общувате с много хора, но почти винаги в присъствието на половинката си. Отношението на околните към вас ще се отрази и на неговото/нейното, при това в положителна посока.

 

Везни

 

Дребен на пръв поглед жест или изказване на любимия човек ще ви накара да се размислите за връзката си и да си зададете за пореден път въпроса: „какво очаквате от нея?“ Постарайте се да стигнете до заключенията си самостоятелно. Най-лесно ще го направите, ако се разходите сред природата или посетите някое приятно и уютно местенце, предразполагащо към мисловна дейност. Не се изненадвайте, ако правейки това се запознаете с нов човек. Подобни срещи често се оказват съдбоносни.

 

Скорпион

 

Доверете се на интуицията си. Достатъчно сте проницателни, за да „усетите“ настроението на половинката си и светкавично да си изградите подходяща тактика за действие. Ще си осигурите усмивката и одобрението му/й за цялата седмица, ако разгърнете творческите си умения. Няма значение дали в духовен или в чисто материален план, всичко което направите с вдъхновение ще зарадва любимия човек.

 

Стрелец

 

Част от преживяванията няма да са особено приятни и ще предизвикат мрачни мисли. Проявете повече доверие към любимия човек и споделете грижите си. Ще се убедите, че той/тя е изпълнен/а с искреното желание да ви помогне и да ви е полезен/а. Усещането, че не сте сами ще е достатъчно окуражаващо и стимулиращо, за да ви подскаже как да се справите със спънките без да претърпите сериозни щети.

 

Козирог

 

Мислите ви в предстоящия период ще са насочени предимно към самите себе си. Няма нищо лошо в това да подредите замислите, да анализирате изпълнението им както и причините, попречили за осъществяване на някои от тях. Ще ви е нужно „лично“ време, за да се посветите на такава задача. Бъдете откровени и споделете с любимия човек интереса си. Ще ви изненада приятно, признавайки си, че е мислил/а за същото.

 

Водолей

 

Събитията, на които присъствате ще са интересни, публични, включващи много участници. Със сигурност ще привлечете вниманието и ще спечелите внушителна група почитатели. Не се увличайте в мимолетни флиртове, независимо дали сте във връзка или не. След като еуфорията отмине ще остане неудовлетворението, а то не е от най-приятните усещания.

 

Риби

 

Стремете се да довършвате започнатото. Особено важно ще се окаже, когато става дума за разговори с любимия човек или за обещания, които сте дали. Не прекалявайте с развлеченията и не стигайте до крайности. Неуравновесеното ви на моменти поведение понякога е изтощително за околните. За приятел/ката ви ще е много по-приятно да разбере желанията ви от самите вас, вместо да ги гадае.

 

Хороскопът ви е изготвен от  П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
pipinana
преди 1 година
0
1
!
Отговори
6te vidim
Страница 1 от 1