.

3 зодии, които постоянно флиртуват

Вижте кои са те

Ивета Иванова
3 зодии, които постоянно флиртуват
Снимка: iStock/Sjale

На всеки се случва да флиртува, когато търси любовта, когато много хареса някого и когато просто иска да се позабавлява и да усети тръпка. Някои ги бива повече във флирта, други по-малко. Но част от зодиите просто флиртуват почти постоянно - дори да имат сериозна връзка или дори да не търсят връзка/забивка. По природа им идва да се държат по-закачливо и да очароват другия. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 


Рак

 

Въпреки че често са критикувани за флиртаджийското си поведение, Раците продължават активно да участват в невинни флиртове, дори когато са във връзка. Те са отдадени, лоялни и грижвни партньори, но не могат да устоят на това да пофлиртуват с някого само чрез закачлив разговор. За тях флиртът е нормален, част от тяхната същност. Няма да изневерят и стигнат далеч, но обичат да са мили и сладкодумни. Дори често проучват човека - какво е важно за него и какво ще го накара да се засмее.

 

Телец

 

Много харизматични личности са. Могат да омаят всеки и да го разсмеят, усмихнат, дори без да предвиждат да флиртуват. Телците правят ухажването да изглежда много лесно и простичко, просто защото им се отдава. Желаят приключения, спокойни и весели са и това привлича околните. Имат много обожатели. Състрадателни и верни са, отдават внимание на другите и така печелят внимание и за себе си. Също няма да стигнат далеч и да изневерят, но флиртуват дори без да усещат и събират почитател. Общуват прекрасно и имат чудно чувство за хумор, околните се влюбват.

 

Везни

 

Истински майстори на флирта. По природа Везните са големи сладури, много мили, дипломатични, спокойни, но и забавни, общителни, креативни. Зодии, които всеки свързва с любовта и флирта. Те са сладкодумни, успокояват и развеселяват околните, грижат се за доброто настроение и често не усещат, че флиртуват, че другите се влюбват в тях. Много са чаровни и печелят фенове с поведението си, чудесни оратори са, знаят какво да кажат и как да ви впечатлят, като звезди са. Партньорите им често ревнуват.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...