.

4 зодии, за които 2023 година ще е пълна с любов

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, за които 2023 година ще е пълна с любов
Снимка: iStock/bernardbodo

Любовта е прекрасно чувство и много хора мечтаят за нея. На кого не му се иска да е глезен, обичан, обожаван и ценен? За щастие, новата 2023 година ще донесе обич и много романтични моменти за част от зодиакалните знаци. Ето кои са те, според прогнозата на "Elite Daily".

 


Везни

 

През новата година ще има много различни астрологични транзити и повечето от тях ще донесат ползи за любовния живот на Везните. Юпитер в Овен ще им донесе много късмет - много нови възможности, запознанства с потенциални партньори, по-добро свързване и разбиране с другите. Тези зодии ще възстановят вярата и надеждата си във връзките. Да не се притесняват да тестват късмета си и да дадат шанс на човек, с когото виждат бъдеще и дори си представят, че могат да прекарат живота си с него. На фокус ще са отдадеността и връзките. Може да сключат и брак.

 

Скорпион

 

Ако все още търсят правилния човек, сега може да го намерят. Някои започват сериозна връзка, други задълбочават връзката, трети се местят да живеят с партньора или сключват брак. На фокус ще са близките и специални за Скорпионите хора. Отдадеността и сериозните отношения са приоритет. От 15-и май нататък ще имат много късмет в любовта, ще се радват на положителни развития и богатство в тази сфера. Тези зодии може да са леко обсебващи, когато имат партньор, но сега това ще им е простено и дори ще се струва сладко на другите.

 

Стрелец

 

Започват да изразяват себе си по уникален начин през 2023 година, а и са вдъхновени да отворят сърцето си и да прегърнат многото нови възможности. Юпитер в Овен им носи любов, страст, удоволствия през първата половина на годината. Ще имат много късмет в романтичната сфера, ще изразяват любовта си по нови и красиви начини, обогатяват любовния си език и ги чака просперитет. Стрелците насочват фокуса и енергията си основно върху любовта през годината. Трябва да поемат инициативата и да слушат сърцето си.

 

Козирог

 

Има какво да чакат с нетърпение през 2023 г. Годината ще е пълна с любов, романтика, нежност, емоции и чувственост за тях. Ще имат повече късмет и ще усетят благословиите по-силно през втората половина на годината. След 16-и май, когато Юпитер влиза в Телец, започват любовните изненади, многото флиртове, вълненията. Козирозите ще усетят пеперуди в стомаха си и ще се влюбят силно. Харизматични са и ще се чувстват щастливи. Ще повярват в любовта, както никога досега.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...