.

Седмичен любовен хороскоп 2-8 януари

Ето какво ви очаква в любовта

Седмичен любовен хороскоп 2-8 януари
Снимка: iStock/shironosov

Овен

 

Не си поставяйте твърде амбициозни цели. Ограничете се само до текущите занимания. При разногласия с любимия човек се опитайте да прецените собствените си реакции обективно и като страничен наблюдател. Бъдете сигурни, че готовността ви да отстъпите ще бъде високо оценена и наградена. Избягвайте прибързаните решения. Приемете, че грижата за приятел/ката ви е вид инвестиция спрямо общото ви бъдеще.

 

Телец

 

Не е желателно да предприемате пътувания на далечно разстояние. Възможно е да попаднете на затруднения, които ще се отразят зле на отношенията ви с половинката. В случай на недоволство от поведението на любимия човек, изразете мнението си искрено, но тактично. Дайте му/й възможност да заяви позициите си при обсъждане на важни въпроси, засягащи и двама ви. По този начин ще стабилизирате отношенията си.

 

Близнаци

 

Промените ще се случат по-бързо отколкото предполагате и може да ви заварят неподготвени. Появата на човек от миналото ще стане повод за неприятности. Въздържайте се от мимолетни флиртове и още повече от случайни интимни контакти. Много е вероятно да се заразите с вирусна инфекция, която за дълго да ви извади от строя.

 

Рак

 

Намалете темпото. Съобразявайте се с мнението на половинката си. Ако не сте съгласни, осигурете си лично време или не участвайте в предложенията, които той/тя дава, но не се противопоставяйте остро и се въздържайте от иронични забележки. Ще избегнете моментите на напрежение с помощта на изкуството.

 

Лъв

 

Човек, с когото се познавате от скоро ще ви покани на среща. Ще е трудно да овладеете любопитството, така че приемете предизвикателството, независимо дали вече имате приятел/ка или сте в процес на търсене. И в двата случая ще е полезно. При първия ще оцените до колко вашата половинка ви допада, а при втория – дали има смисъл да се сближавате с въпросната личност.

 

Дева

 

Събитията ще се развиват сравнително спокойно. Не се опитвайте да доказвате верността на позициите си на всяка цена, когато се намирате в компания, в която има и непознати. Не е все едно какво ще е първото им впечатление, тъй като самите вие ще попаднете в нечие гравитационно поле. Онези от вас, чиято връзка е в криза, най-вероятно ще намерят сили, а и убедителни причини да я прекратят.

 

Везни

 

Идеите ви за времето, определено за компанията на любимия човек може и да са оригинални, но понякога се случва да са уморителни. Не прекалявайте с екстравагантните предложения за пътуване, развлечение или участие в различни публични мероприятия, за да не предизвикате категоричният му/й отказ да участва в реализацията на хрумванията ви. Ако го/я наблюдавате внимателно, ще усетите кога има желание да е само и единствено с вас. Ще си направите услуга, ако се съобразите.

 

Скорпион

 

Пристъпите на раздразнителност може да се окажат твърде чести. В такива моменти ставате иронични, язвителни и, искрено казано, доста непоносими. Установите ли, че сте готови да спорите ожесточено за дреболии, ограничете контактите с любимия човек до размяна на писмени съобщения. Ефектът ще е двоен – хем ще сте загадъчни, хем няма да се скарате.

 

Стрелец

 

Любимият човек ще ви показва любовта си по всякакъв начин. Заслужава си да сте малко по-отстъпчиви и по-сговорчиви. Бъдещето на връзката ви е във вашите ръце и, ако сте сигурни, че трябва да сте с него/нея, сега е моментът да го покажете. Нямащите приятел/ка ще имат поредица възможности да са в приятната компания на симпатизираща им личност, но не и за трайно установяване на отношения.

 

Козирог

 

Твърде често ще сте „в блясъка на прожекторите“ или, казано по друг начин – в центъра на вниманието. Поддържайте контактите си свежи, но не се поддавайте на чуждо влияние, особено когато става дума за любовните ви връзки и не се опитвайте да манипулирате околните за своя сметка. Романтичните преживявания ще са вълнуващи, независимо дали сте в постоянна връзка или не.

 

Водолей

 

Поведението на любимия човек ще ви наведе на мисълта, че е желателно да се откажете от някои свои навици, които пречат на развитието на отношенията ви като „прът в колелата на каруца“. Колкото по-бързо го направите, толкова по-добре ще се чувствате в неговото/нейното присъствие. Проявете изобретателност и комбинативност, когато установите, че уеднаквяването на позициите ви се оказва сложна задача.

 

Риби

 

Някой изведнъж ще нахлуе в спокойното ви и безоблачно ежедневие. Ще го стори с гръм и трясък, съпроводени с неотклонното намерение да спечели сърцето ви. За щастие, интуицията ви е силна и ще ви подскаже заслужава ли се да се доверите или е във ваш интерес да запазите дистанция. Що се отнася до логиката на събитията, не търсете такава, ще попаднете в „задънена улица“.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...