.

Двойките зодии, които най-много си подхождат

Създават силни връзки

Ивета Иванова
Двойките зодии, които най-много си подхождат
Снимка: iStock/Lacheev

Някои хора просто си пасват много. Между тях има химия и разбирателство, приличат си, но и се допълват. Създават силни връзки, стават могъща двойка за пример и всички им се възхищават. Ето най-подходящите двойк, според "Times of India".

 


Овен и Лъв

 

Убийствена комбинация са! И двете зодии са огнени - страстни, решителни, амбициозни. Обичат да има динамика, да действат, винаги има с какво да се занимават, постигат целите си и са лидери. Допълват се чудесно - Овенът е по-импулсивен, Лъвът анализира повече. Много са уверени и връзката им не може да бъде разрушена от околните.

 

Телец и Скорпион

 

Имат интензивна, напрегната, но много силна и страстна връзка. Те показват едни на друг какъв е реалният живот. Постоянно се справят с предизвикателствата и трудностите в живота, но като си помагат и се подкрепят. И двете зодии са големи инати, затова се разбират. Упорити са и не се предават. Заедно са много силен екип и побеждават другите, държат на ценностите си.

 

Близнаци и Дева

 

Те са пълни противоположности като личности, но когато се съберат заедно офомят силен и могъщ тандем. Просто знаят как де се справят с пречките и трудностите, переодоляват ги заедно, защото се допълват. Девите анализират, разглеждат всеки детайли, мислят разумно и логично, трудят се много. А Близнаците знаят как да разведрят обстановката, да се забавляват и да останат оптимисти. Тези зодии се мотивират една друга.

 

Рак и Козирог

 

Когато са заедно, успяват да намерят баланса и хармонията. Много си подхождат и всеки вижда това. Раците са доста чувствителни и раними, но все пак остават силни и грижовни. Козирозите са трудолюбиви и практични, но дори да го крият - също са чувствителни. Козирозите помагат на Раците да постигат целите си и да преживяват нещата по-леко, а Раците помагат на Козирозите да се отпуснат, да покажат чувства. Растат, когато са заедно и постигат успехи в много сфери, защото са станали двойка.

 

Везни и Водолей

 

Тази двойка винаги се забелязва. Заедно тези зодии са много креативни, вършат страхотна работа и намират баланса. Общуват чудесно, взимат под внимание чувствата и мислите на другия. Наистина ги е грижа един за друг и са нежни към половинката си. Водолеите имат нестандартни и уникални идеи, Везните са перфектни комуникатори, търпеливи и дипломатични. Заедно постигат всичко.

 

Стрелец и Риби

 

Когато са заедно, те са непобедими! Мотивират се един друг, развеселяват се и правят другия по-силен и щастлив. Околните се възхищават на тази двойка. Много е забавно да се около тях, но в същото време си личи, че са сериозни един към друг. Стрелците са оптимисти, търсят приключения, весели са, готови за пътувания. Рибите са по-емоционални и раними, но партньора ги развеселява. Освен това, Рибите са големи романтици, вдъхновяват с жестовете си и са доста креативни - заедно създават страхотни неща.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...