.

Седмичен любовен хороскоп 6-12 февруари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 6-12 февруари
Снимка: iStock/shironosov

Овен

 

Отношенията ще са леко напрегнати и настроението ви няма да е особено оптимистично. Няма да ви навреди, ако се замислите за собственото си поведение и грешки. Постарайте се да не форсирате събитията. Определете собствените си чувства, отговорете си на въпроса какво е определящо за щастието ви и със сигурност ще видите „светлината в края на тунела“.

 

Телец

 

Ще сте в изключително благоприятната ситуация да синхронизирате мислите и чувствата си. Като естественият резултат от процеса ще постигнете хармония между физическото и интелектуалното си общуване с любимия човек. Овладейте постоянния си стремеж да флиртувате на ляво и на дясно с когото ви падне, мислейки, че приятел/ката ви няма да разбере.

 

Близнаци

 

Разговорите с любимия човек ще вървят трудно. Почти непрекъснато ще имате усещането, че говорите на различни езици и темите, които ви занимават „удрят на камък“. Може да останете с впечатлението, че студеният зимен вятър сякаш е отвял чувствата и на двама ви. Не се поддавайте на порива да обърнете гръб и да си тръгнете, ситуацията скоро ще се промени.

 

Рак

 

Любовните ви отношения ще са като в приказките, почти идилия. Ще се разбирате с половин дума и всичко, което предложи единият ще се хареса на другия. Нормално е да изпитвате все по-дълбока привързаност към него/нея стига да избегнете пристъпите на собственическо отношение и емоционална зависимост.

 

Лъв

 

Съобразявайте се с желанията на любимия човек и не се опитвайте непрекъснато да ги прекроявате така, че да ви допадат повече на вас, отколкото на него/нея. Преди да започнете разговор, целящ изясняване на отношенията, помислете дали няма да е по-лесно да промените тактиката, за да уеднаквите различията до колкото е възможно. Ще усетите прилив на вдъхновение, ако направите нещо ново.

 

Дева

 

Някои постъпки на любимия човек може да ви внушат мисълта, че се опитва да ви използва или да ви наложи някакви допълнителни задължения, да измъкне от вас обвързващи обещания. Преди да се затворите в себе си и да заемете отбранителна позиция, опитайте да „разчепкате“ ситуацията и да разберете за какво в действителност става дума. Научавайки истината, ще промените отношението си.

 

Везни

 

Овладейте желанието непрекъснато да сте полезни и грижовни. Половинката ви ще реши, че искате да го/я контролирате и ще ви се противопостави. Използвайте въображението си и измислете някакво развлечение, с което да освежите ежедневието или път занимание, което никога не сте практикували заедно. След като осъществите с общи усилия идеята ще забравите предишните спорове.

 

Скорпион

 

Подгответе се за изненади, идващи от хора, които завиждат на връзката ви, независимо дали изглеждате безкрайно щастливи или сте омърлушени поради някакви недоразумения с любимия човек. Доволни или не, който ви мисли злото, няма да се спре пред нищо, за да ви навреди. В този ред на мисли, не приемайте нищо казано по адрес на приятел/ката ви за „чиста монета“ и не бързайте да се карате с него/нея, ако не сте се уверили, че чутото е истина.

 

Стрелец

 

Отношенията ви като цяло ще са доста неясни, а романтичните и любовни – още повече. Бъдете готови на някои отстъпки и то най-вече в моментите, в които ви е трудно да се ориентирате и вземете правилното решение. Обмисляйте тактиката си така, че да разполагате с резервен вариант. Със сигурност ще ви се наложи да го използвате.

 

Козирог

 

Предстои един доста спокоен период, в който ще можете разумно да анализирате състоянието на любовната си връзка. Ще сте доста отстъпчиви, а в същото време рационални и обективни, което ще ви помогне да видите старите си грешки в истинската им светлина. Като се има пред вид, че вие в никакъв случай не сте конфликтни и инатливи, то едно най-обикновено „извинявай“ ще е достатъчно, за да възстановите мира в „любовното гнездо“, ако по някакви причини е бил нарушен.

 

Водолей

 

Следвайте въображението си, но без да нарушавате правилата. Споделяйте всичките си хрумвания с любимия човек, преди да сте се заели с изпълнението им. Колкото и да са оригинални, не е сигурно, че винаги ще получите одобрение и в този смисъл ще е много по-подходящо да ги обсъждате заедно. Самият факт, че търсите неговото/нейното мнение ще е достатъчен, за да „прогони облаците на скандала“.

 

Риби

 

Контактите от всякакъв характер ще са интензивни и удовлетворителни. Отношението на любимия човек ще е благосклонно и изпълнено с разбиране, а връзката ви – наситена с взаимност. Въодушевени от моментите на щастие не губете представа за реалността и не се увличайте да давате неизпълними обещания, които рано или късно ще предизвикат съмнения, съпроводени с разочарования.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...