.

Седмичен любовен хороскоп 20-26 февруари

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 20-26 февруари
Снимка: iStock/Chris Cross

Овен

 

Часовете и минутите, споделени с любимия човек ще ви заредят с истинско вдъхновение и ще са най-приятната ви почивка. Желанието ви да сте заедно ще е изключително силно, а дали „облаците на предишните разправии“ ще се разсеят, зависи от начина, по който разговаряте с него/нея. Ще сте много по-мили и по-полезни и за двама ви, ако избягвате контактите с хора, които ви „лазят по нервите“.

 

Телец

 

Коренно различни ще са преживяванията за обвързаните и за търсещите бъдещата си любов. Обстановката ще е леко напрегната за имащите любим човек. Не приемайте връзката си за даденост и не лишавайте половинката си от внимание. Що се отнася до „самотните сърца“, доста често ще са в приятна компания предимно с хора, които вече познават. Някой, обаче, ще им се разкрие в друга светлина.

 

Близнаци

 

Опитате ли се да злоупотребявате с търпението на половинката си и да го/я манипулирате, не ви очаква нищо добро. Още в първите няколко дни на седмицата не само ще ви се противопостави, а направо може да ви лиши от компанията си. Резултатът ще е чувство за вина и лошо настроение. Защо да си го причинявате? Няма ли да е по-лесно да се съобразявате с мнението му/й и да се стремите към разбирателство?

 

Рак

 

Една от най-ужасните ви черти, с които правите лошо впечатление и губите позиции е невъзможността (или нежеланието) ви да признавате грешките си. А тази седмица, сякаш на пук, поведенческите грешки ще са една след друга, независимо имате ли си приятел/ка или се опитвате да попаднете на подходящ/а. И, понеже най-големи врагове сте си самите вие, помислете какво губите, когато се опитвате да излезете победители, изопачавайки истината.

 

Лъв

 

Проявете инициатива и бъдете откровени с любимия човек. Споделяйте идеите си, синхронизирайте ги с неговите/нейните, приемайте изненадите като нещо полезно, дори и да не ви харесват особено. Мрачни мисли може да изпълнят съзнанието на нямащите приятел/ка, да се почувстват самотни, неразбрани и какво ли още не. Организирайте програмата си така, че да сте по-често в компания. Присъствието на хора обикновено ви стимулира да показвате най-добрите черти от характера си.

 

Дева

 

Рядко проявявате ревност, но връхлети ли ви, ставате разрушителни. Незначителна случка изведнъж може да предизвика съмнения и да ви подтикне да покажете „тъмната“ си страна. Откажете се от подмолните „разузнавателни“ действия и споделете с любимия човек причините за недоверието си. След като ситуацията се изясни, ще изпитате противоречиви чувства. От една страна ще ви е неудобно, заради глупавото ви поведение, от друга – ще ви е забавно, заради естеството на преживяването.

 

Везни

 

Ще сте прекалено ангажирани с текущите си задачи и възможностите за срещи с любимия човек ще са ограничени. Още в средата на седмицата може да усетите умора, предизвикваща апатия. Не чакайте песимизмът да замъгли съзнанието ви като дим от печка с твърдо гориво, а разгърнете максимално фантазията си и направете за себе си нещо, което би ви зарадвало. И не забравяйте да включите в изпълнението на идеята половинката си.

 

Скорпион

 

Магнетизмът ви ще е необикновено силен и желаещите да привлекат вниманието ви ще са достатъчно, за да стимулират самочувствието ви. Не вярвайте на клюки и не се хвърляйте в любовни авантюри, ако вече имате до себе си човек, с когото да споделяте романтичните си чувства. Всичко друго ще е временно, нетрайно и в крайна сметка, източник на разочарование. В случай, че „се оглеждате“ за подходяща партия, обаче, то вероятността някой да отговори на високите ви изисквания не е за пренебрегване.

 

Стрелец

 

Половинката ви ще има нужда от подкрепа за справяне с поредица затруднения. Намесата ви ще трябва да е предимно на психическо и много по-малко на физическо ниво. Изслушвайте, окуражавайте, подсказвайте решения. Нека той/тя почувства, че не е сам/а и че каквото и да се случи, ще може да разчита на вас. В края на периода ще почувствате, че доверието помежду ви е много по-силно и необходимостта да сте заедно – по-осезателна.

 

Козирог

 

Ще се наложи да се справите с доста сложна ситуация. От една страна любимият човек на моменти ще се занимава много повече със себе си, отколкото с вас. От друга – личност, с която до скоро сте били в близка връзка, отново ще ви потърси. Да си в позиция, в която от две злини трябва да избереш по-малката не е особено приятно, но пък вие сте от хората, които винаги са на ясно с чувствата си. Подредете „пъзела“ така, че той/тя да разбере за обаждането на предишната ви любов. Почти веднага реакцията и постъпките му/й ще ви подскажат правилния избор.

 

Водолей

 

Настроението, а и отношенията с половинката ви ще се развиват като синусоида. Първите няколко дни ще са спокойни, за да се стигне до момента, в който от откровена глупост ще се разрази бурна разправия. След нея затишието ще ви се стори мъчително и най-вероятно ще се наложи да се извинявате. Е, бихте могли да предотвратите третия етап, ако внимателно подбирате думите си по време на втория и своевременно измислите оригинален начин за „успокояване на духовете“. Това поне доказано го можете.

 

Риби

 

Ограничете контактите си буквално но „камерна компания“. Избягвайте разговорите с хора, които претендират, че са ви приятели, но не са доказали, че може да им имате доверие. В средата на седмицата може да се опитат да ви подведат или вкарат в заблуда, подхвърляйки ви умишлено измислена информация за любимия човек. За щастие, ще можете да проверите всичко чуто и единственото правилно действие след това ще е за винаги да отстраните „доброжелателите“ от обкръжението си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...