.

Седмичен любовен хороскоп 27 февруари - 5 март

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 27 февруари - 5 март
Снимка: iStock/Andrei Zonenko

Овен

 

Събитията ще са динамични и непредсказуеми. Част от тях няма да ви харесат, но пък бихте могли да си вземете поука и да не повтаряте едни и същи грешки няколко пъти. Съобразявайте се с обстоятелствата и опитайте да се възползвате от тях до колкото е възможно. Не се изкушавайте от мисълта за започване на мимолетен флирт и не вярвайте на изказвания, целящи да навредят на връзката ви. Не е време за безпочвени съмнения, а за доказване силата на чувствата ви.

 

Телец

 

Избягвайте контактите с хора, които непрекъснато рискуват и търсят екстремни приключения. В тяхната компания няма да попаднете на истинска любов и да започнете трайна връзка. Необходима ви е спокойна обстановка в обкръжението на предвидими и духовно извисени личности. На моменти ще имате нужда от уединение, за да подредите мислите и да си изградите тактика. Освободете се от тежестта на предишните неуспехи.

 

Близнаци

 

Ще направите голяма грешка, ако се опитвате да прилагате чуждия опит във вашите любовни отношения. Колкото и да ви се хвалят приятелите/ките с техните приключения и приказни романтични преживявания, имайте си едно на ум, че никой не си признава провалите и повечето „сапунени сериали“ обикновено са плод на личното въображение на разказвача. Вярвайте на половинката си, а не на външни половинчати подхвърляния, които целят да ви провокират към нездравословни разправии.

 

Рак

 

Търсете мнението на любимия човек, когато се налага да се справяте със сложни ситуации. Всичко, което правите заедно, ще ви сближи и ще заздрави отношенията ви. Постарайте се да не пренасяте външните тревоги в личния живот. Ако пък сте в търсене на подходящата партия, то придържайте се към подсказките на разума, а не на интуицията. Въздържайте се от резки изказвания, за да избегнете досадни недоразумения.

 

Лъв

 

Любимият човек почти непрекъснато ще ви изненадва с някакви нестандартни идеи. Приемете ги с усмивка, дайте му/й възможност да прояви инициатива и да развихри въображението си. Експериментите, дори и неуспешни, ще са забавни. А и ще ви помогне да се опознаете по-задълбочено, да откриете помежду си качества, за които не сте и подозирали. Някои процеси ще протичат по-бавно. Няма да успеете да осъществите всичките си желания, но това не бива да става повод за разправии между вас.

 

Дева

 

Любовните ви отношения може да преминат през критичен период. Ще осъзнаете, че е задължително да направите преоценка на връзката си и да откриете собственото си участие в сложните ситуации. Дали изискванията към него/нея не са прекалени и дали самите вие давате толкова, колкото искате да получите? Ако се чувствате объркани, ако непрекъснато ставате обект на интриги, то до колко причината за тях са собствените ви страхове? Докажете чувствата си с действия, а не на думи и не го/я омайвайте с щедри обещания.

 

Везни

 

Енергетиката ви е нестабилна, а от там и настроението. Усетите ли, че сте раздразнителни и готови да избухнете за всяка дреболия, отклонете поканите за срещи поне до четвъртък. Между временно ще постигнете някои видими успехи при изпълнение на текущите си занимания и ще се почувствате далеч по-добре. Ще компенсирате отсъствието си в орбитата на любимия човек, ако организирате някакво общо интересно занимание за края на седмицата, независимо дали ще е свързано със спорт, изкуство или игри от всякакво естество.

 

Скорпион

 

Предстоят промени, които може да бъдат ново начало, но може да се окажат и предизвестен край. Не е сигурно, обаче, че ще ви допаднат, особено ако взимате решенията си под напора на емоциите. Последвате ли ги, рискувате да сътворите необратими грешки и да настроите срещу себе си не само любимия човек, а и всички, които харесвате и обичате. Бройте до десет, преди да изстреляте всяка хаплива фраза, която ви дойде на ум и ще си спестите доста неприятности.

 

Стрелец

 

Разликата между желанията и възможностите ви ще е значителна. Лошото е, че вие няма да я забелязвате и е много вероятно да си създадете някакви фалшиви илюзии, относно любовния си живот. Не обръщайте внимание на слухове и не бързайте да атакувате любимия човек с неоснователни обвинения. Допускайки някого до личния си живот, всъщност показвате слабите си места. Проявете предпазливост, дискретност и мъничко сдържаност, ако харесвате връзката си и искате тя да продължи.

 

Козирог

 

Ще стигнете до отговорите на повечето проблемни въпроси. В случай, че чувствата са охладнели и връзката ви е изчерпала съдържанието си, ще можете да я прекратите без излишни драми. Опитите ви да възстановите предишните трепети, едва ли ще се увенчаят с особен успех. Някои ваши действия може да се окажат погрешни, но пък ще са полезен опит. Колкото и да са болезнени спорните въпроси, уреждайте ги в рамките на добрия тон.

 

Водолей

 

Използвайте предстоящия период лично за себе си. За уреждане на въпроси, които пряко ви засягат, за да формулирате очакванията си от една любовна връзка, за постигане на синхрон между физическите и духовните си стремежи. Не се увличайте в безполезни флиртове, не се изкушавайте от мисълта да изневерите на половинката си (колкото и лесно да ви се струва), не надценявайте въздействието си. Ще се окаже сериозна грешка, за която ще съжалявате. Правилната тактика е да сте честни и към себе си, и към човека до себе си.

 

Риби

 

По отношение на любовта можете буквално да „се движите по течението“ през следващите дни. Който ви обича, ще ви намери без да се налага да проявявате каквато и да било инициатива. Постарайте се да не общувате с хора, с които не ви свързват общи теми. Разговорите с тях ще са не само безполезни, но и неприятни, че на моменти и мъчителни. Не инвестирайте сили в безперспективни връзки. Ако пък любовта вече ви е споходила, то споделете мечтите си с половинката. Заедно ще откриете смисъла на общото си бъдеще.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...