.

4 зодии, които са обсебени от бившето гадже

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които са обсебени от бившето гадже
Снимка: Pixabay/JESHOOTS-com

Приключването на връзка е трудно за всеки. Но някои зодии наистина не могат да приемат, че е дошъл краят. Дори вече да нямат чувства към бившия партньор, те продължават да следят какво се случва с живота му, да говорят и разпитват за него, да опитват да се виждат с него. Ето кои са обсебени от бившето гадже, според "Times of India".

 


Овен

 

Спомените за бившата половинка ги преследват и направо обладават. Те често мислят за миналото, спомнят си мигове с партньора, не забравят нищо от връзката. Не могат да зачеркнат от ума си времето, което са прекарали с него и сладките моменти. Не знаят как да се освободят от това и бившият е постоянно в мислите им.

 

Телец

 

Много точни и лоялни хора. Когато се отдадат на един човек и създадат сериозна връзка, няма връщане назад. Трудно им е да се отдалечат, дори връзката да е приключила. Просто не могат да повярват, че е свършила и че няма да споделят повече с този човек. След раздяла, Телците постоянно мислят за бившето гадже, анализират миналото, опитват се да си го върнат. Следят го в социалните мрежи, дори е плашещо колко са обсебени.

 

Близнаци

 

По принцип, те не са по сериозните връзки, флиртаджии са и се отдават на забавления. Но това не означава, че бързо забравят бившите. Често се сещат за последното си гадже, болезнено е за тях да продължат напред, и дори да не го показват - страдат. Обсебени са от бившия - чудят се какво прави във всеки един момент, следят го в мрежите, опитват да го засекат на обществени места. Искат да знаят всичко за живота му, пробват всичко, за да научат повече за него.

 

Скорпион

 

При тях проблемът е друг - те искат отплата, желаят да си отмъстят и затова следят бившия. Ако някой им е навредил, предал ги е или ги е наранил, Скорпионите няма да оставят нещата така и ще накараят бившата половинка да страда. Много разочаровани са от раздялата, защото са лоялни и трудно печелите доверието им. Ако някой спомене бившия, настроението им се променя драстично, стават кисели. Търсят начини за отмъщение, постоянно говорят за старото гадже.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...