.

Седмичен любовен хороскоп 6-12 март

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 6-12 март
Снимка: iStock/standret

Овен

 

Проявете сдържаност и в думите, и в действията си. Не правете нещо, което би разрушило доверието между вас и половинката ви и за което в последствие бихте съжалявали. Оставите ли се на инерцията да ви води, разправиите ще са неизбежни. Любовни трепети ще изпълнят необвързаните Овни.

 

Телец

 

Обърнете внимание на хората от близкото си обкръжение. Някой ще се опита да ви покаже нежните си чувства. Ако пък вече сте намерили владетел/ката на сърцето си, то опитайте се да му/й създавате по една малка радост колкото е възможно по-често. Достатъчно е да следвате въображението си и да знаете какви са предпочитанията му/й.

 

Близнаци

 

Човек от миналото ще наруши душевния ви покой. Постарайте се да овладеете емоциите, ако вече споделяте любовта си с друг/а. Опитайте се да не разказвате за вълненията си на приятели и приятелки от неформалната или виртуалната среда. Ще дадете повод за разнасяне на досадни интриги.

 

Рак

 

Настроението ви ще е нестабилно и, ако както винаги се опитвате да го прехвърлите върху всички около себе си, ще навредите необратимо на любовните си отношения. Не осъзнаете ли своевременно, че никой от близките не ви е виновен, то когато в крайна сметка се успокоите, ще установите, че погледът на любимия човек е обърнат в друга посока.

 

Лъв

 

Преживяванията на обвързаните и на необвързаните представители на вашия знак ще са диаметрално противоположни. Егото на обвързаните ще бъде „погъделичкано“, защото околните непрекъснато ще ги обсипват с внимание и ще им показват, че са важни за тях. Би било добре да не се изкушават с мимолетен флирт, към хора които всъщност са им безразлични. Ще си създадат проблеми. Що се отнася до „самотните сърца“, перспективите им на любовния фронт не са окуражаващи, но за щастие, ситуацията е временна.

 

Дева

 

Контактите ви ще са интензивни, постарайте се да изглеждате привлекателно. Не си мислете, че само интелектът има значение. Все пак, твърдението „по дрехите посрещат“, не е съвсем за пренебрегване. Визията ви ще се окаже убедителен повод за вълнуващо запознанство. При обвързаните Деви са възможни недоразумения през първите няколко дни от седмицата.

 

Везни

 

Възприемате себе си и любимия човек като едно цяло и това е прекрасно, стига да не прекалите с проявите на самомнение и егоизъм. Колкото и да се обичате, колкото и да сте свързани, все пак трябва да му/й оставите възможност за проява на личното мнение и предпочитания. Тази тактика ще заздрави връзката и взаимността ви. В случай, че все още не сте част от влюбена двойка, но има обект, с когото бихте споделили чувствата си, покажете му/й, че проявявате интерес с действията си и без думи.

 

Скорпион

 

Не пренебрегвайте интересите на половинката си. Вслушвайте се внимателно, а не с „половин ухо“ в това, което ви казва и се опитайте да проникнете в скрития смисъл на думите му/й. Много е вероятно да е в затруднено положение, да има нужда от помощ, но да не знае как точно да сподели проблема си и да разчита на съобразителността ви. Постарайте се да не го/я разочаровате.

 

Стрелец

 

Необходимостта да се справите с някои тривиални битови проблеми ще наруши хармонията в любовните ви отношения. Може да се наложи да направите непредвидени разходи, което пък ще ограничи възможностите ви за съвместни развлечения. Излишно е да се затваряте в себе си. Споделете грижите с половинката. Ако чувствата ви са истински той/тя ще прояви разбиране и с негова/нейна помощ ще преодолеете грижите неусетно.

 

Козирог

 

Обстоятелствата ще ви принудят да направите някои компромиси и леко да се отклоните от предпочитаните принципи. Имайки пред вид, че любовта поначало изисква жертви, бъдете сигурни, че жестът ви, какъвто и да е, ще стабилизира съществуващата връзка. След „крачката назад“ рамо до рамо с половинката ще направите наистина „две крачки напред“.

 

Водолей

 

Едно от нещата, които много трудно понасяте е еднообразието. Не е особено окуражаващо, но в следващите дни едва ли ще се случи нещо особено интригуващо в любовните ви отношения. Доверете се на въображението си, то ще ви подскаже как да прогоните скуката. Изненадайте половинката си с някаква нестандартна идея и връзката ви отново ще се изпъстри с цветовете на дъгата.

 

Риби

 

Няма да сгрешите, ако споделяте всяка своя мечта с любимия човек. Ентусиазмът ви ще се окаже заразителен и с негова/нейна помощ в комбинация с благоприятното развитие на обстоятелствата, малко по малко ще започнете да ги реализирате. До края на седмицата поне една от тях вече ще е в списъка на постиженията ви. Ще повярвате на себе си, на него/нея и на силата на връзката си.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...