.

Седмичен любовен хороскоп 13-19 март

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Ивета Иванова
Седмичен любовен хороскоп 13-19 март
Снимка: iStock/Choreograph

Овен

 

Търсете начин да съчетаете своите с неговите/нейните интереси. Логично е, че ако вие имате нужда от нежност и внимание той/тя вероятно изпитва същото. Положите ли необходимите усилия, след сряда ще сте постигнали прекрасна хармония помежду си и нищо не би могло да попречи на взаимното ви разбиране. Бихте могли безболезнено да обсъдите сложните теми.

 

Телец

 

Сигурно сте чували твърдението, че „дребните камъчета обръщат колата“. Отношението ви към детайлите през тази седмица може да се окаже изключително важно. Успеете ли да ги забележите и да оцените правилно настроението на любимия човек, ще намерите отговорите на повечето натрупани към момента неясноти във връзката ви.

 

Близнаци

 

Опитайте се да не закъснявате за срещите си. Половинката ви със сигурност ще се изненада от такава необичайна точност, но и ще се зарадва. Ще прояви готовност да ви прости допуснатите до момента грешки, които се правите, че не забелязвате. В случай, че поддържате две успоредни връзки, помислете дали не е време да направите избора си.

 

Рак

 

Настроението ви ще е нестабилно и в повечето случаи в дисхармония с това на любимия човек. Би било добре да си общувате предимно виртуално до четвъртък. Преживяванията в сряда ще са приятни и ще изпитате истинско удоволствие от възможността да ги споделите с него/нея. Въздържайте се от щедри обещания, дадени в пристъп на въодушевление.

 

Лъв

 

Избягвайте разговорите на спорни теми. Постарайте се да приемете изблиците на радост или недоволство от страна на приятел/ката си максимално спокойно. Реагирайте с присъщото си благородство и се опитайте да проявите съчувствие и грижа, съчетани с някакъв осезаем жест, като дребен подарък или вечеря за двама на любимото ви място.

 

Дева

 

Поведението на гаджето ви още от понеделник може да се окаже изключително неприемливо. Непрекъснато да ви атакува с неоснователни претенции и глупави капризи. Постарайте се внимателно да разберете какви са причините. Много е вероятно някой да го/я манипулира разпространявайки умишлено клюки по ваш адрес с цел да навреди на връзката ви.

 

Везни

 

Със сигурност ще имате нужда от разнообразие и ще ви изпълни огромното желание да разчупите ежедневието с нещо необичайно. Изчакайте подходящ момент и споделете желанията си с него/нея, но не прекалявайте с инициативата. Прекалената ви настоятелност може да предизвика у половинката ви пристъпи на мнителност и в крайна сметка да се получи така, че „вместо да изпишете вежди, да извадите очи“.

 

Скорпион

 

Наблюдавайте действията на приятел/ката си и внимателно се вслушвайте в темите, които се опитва да обсъди с вас. Вероятно е размишлявал/а върху бъдещето на връзката ви и има желание да обсъди заключенията си. Дайте му/й възможност да го направи, няма да съжалявате. Почти сигурно е, че ще ви каже онова, което с трепет очаквате да чуете.

 

Стрелец

 

Бъдете в компанията на половинката си толкова често, колкото той/тя пожелае. Покажете му/й са поведението си, че сте готови да направите всичко, на което се надява. В края на седмицата ще установите, че любимият човек всъщност е осъществил/а ваши предложения, с които преди време не е бил/а съгласен/а.

 

Козирог

 

Събитията ще се развиват динамично. Дали ще се възползвате от тях или не, зависи изцяло от готовността ви да реагирате решително и бързо. Бихте могли да прекратите връзката, ако вече не ви удовлетворява или да я стабилизирате, ако твърдо вярвате в бъдещето й. Достатъчно е да знаете, че пропуснете ли момента, втори шанс скоро няма да има.

 

Водолей

 

Подгответе се за нови предизвикателства. Не е изключено да поставите началото на ново любовно приключение, но не прекалявайте с екстравагантните хрумвания, за да не го превърнете в авантюра с непредвидими последствия. Както обвързаните, така и категорично не желаещите да разкрият чувствата си пред някого ще преживеят изненади, към които няма да останат безразлични.

 

Риби

 

Събитията ще са предвидими, от което вие ще се чувствате изключително спокойни. Ще сте общителни и едновременно с това претенциозни спрямо хората, с които общувате. Ще можете откровено и без задръжки да заявите на половинката си какво харесвате или не харесвате у него/нея. Промяната, на която се надявате, ще се случи, макар и не веднага.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...