.

Седмичен любовен хороскоп 20-26 март

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 20-26 март
Снимка: iStock/jacoblund

Овен

 

Нов човек ще се появи в гравитационното поле на половинката ви и определено ще привлече вниманието му/й. Приемете ситуацията сериозно, имате съперник/ца. Избягвайте язвителните забележки по дребни поводи и бъдете колкото е възможно по-мили и грижовни. Конкурент/ката ви наблюдава и само чака да „стъпите на криво“, за да ви измести и да заеме устойчива позиция.

 

Телец

 

Отстрани всичко изглежда наред и много от хората, с които поддържате връзки, завиждат на спокойния ви и хармоничен любовен живот. Не бързайте да се съмнявате във верността на гаджето си, ако в началото на седмицата той/тя отклонява предложението ви за срещи. Понякога всеки има нужда от лично време. Не е във ваш интерес да провокирате конфликти.

 

Близнаци

 

В случай, че до момента не сте попаднали на подходящ обект, заслужаващ любовта ви, то вероятността за такова събитие през тази седмица е минимална, но не си заслужава да се безпокоите. Стреличките на коварния Амур съвсем скоро ще ви улучат. При обвързаните двойки ситуацията ще е нееднозначна и на моменти конфликтна. Време е да поговорите и да си изясните кой какво очаква от другия.

 

Рак

 

Емоционалното ви състояние ще е нестабилно и пряко свързано с контактите ви. За кратки периоди ще преминава от едната крайност, в другата, от възторг до меланхолия. Не бързайте със заключенията и реакциите. Фактът, че някой ви разкрива чувствата си, съвсем не ви задължава да отговорите с взаимност. Не обещавайте нищо, защото предстоят изненади.

 

Лъв

 

Външни и независещи от вас фактори ще се отразяват на настроението ви и то не по най-добрия начин. Една от грешките, които бихте могли да допуснете е да прехвърляте тревогите „от болната глава – на здравата“. Казано по друг начин, да си изкарате яда не на когото трябва и основно на онзи, който в даден момент се яви пред погледа ви. Избягвайте срещите с любимия човек в дните, в които ви е „черно пред очите“, за да избегнете възможността за сериозни разправии с фатален край.

 

Дева

 

Не се отказвайте от възможността да тръгнете на непредвидено кратко пътуване, независимо дали сте обвързани или не. За намиращите се във връзка ще е прекрасен повод да освежат отношенията. Все още свободните представители на вашия знак пък ще бъдат удивени от това колко спокойно, спонтанно и непринудено околните показват симпатиите си и търсят близостта им.

 

Везни

 

Изненадващите събития през тази седмица коренно ще променят възприятията ви. Ще се срещнете и запознаете с човек, който е пълна противоположност на представите ви за „идеален“ партньор, но въпреки това неудържимо ще ви привлича към себе си. На всичкото отгоре и той/тя ще е очарован/а от вас и ще се стреми да спечели вниманието ви. Ако сте се чудили какво означава понятието „невъзможна любов“, значи е настъпил моментът, в който да го разберете от собствен опит.

 

Скорпион

 

Отношенията ви с любимия човек ще са безметежни, но и леко отегчителни. Прекаленото спокойствие ще ви се отрази противоречиво. От една страна ще ви е приятно, че той/тя не прекалява с претенциите към вас, но от друга може да започнете да се съмнявате в искреността му/й. Предчувствието ви до някъде ще е вярно. Половинката ви изчаква нещо да се случи и не бърза да изпреварва събитията. Вие, разбира се, може да се опитате да обсъдите въпроса, но едва ли ще се стигне до окончателен отговор. Ако проявите търпение, със сигурност няма да съжалявате.

 

Стрелец

 

Неприятни подробности за миналото на любимия човек може да ви съобщят през тази седмица. Ще ви се отразят доста шокиращо, независимо дали връзката ви е от скоро или не. Не бързайте да се озлобявате, да се разправяте и да отмъщавате. Никой не е идеален, а и не е сигурно, че всичко, което сте чули е истина. Ще е много по-разумно, ако преглътнете гордостта си и лично изясните ситуацията. Водата от извора винаги е много по-чиста.

 

Козирог

 

Ще се наложи да се справите с поредица затруднения, а помощта на любимия човек ще се окаже безценна. Ще се убедите, че чувствата му/й са искрени и прави всичко възможно, за да ви избави от грижите. Може би ентусиазмът от първите срещи е малко поутихнал и романтиката леко е позагубила блясъка си, но доверието и дълбочината на чувствата все още ги има и си заслужава да заложите на тях.

 

Водолей

 

Предложенията ви, колкото и оригинални да ви изглеждат, почти непрекъснато ще се сблъскват с неодобрение. Подобна ситуация няма как да ви хареса и може да си внушите, че целият свят е против вас, включително половинката ви. Усещането ви ще е напълно погрешно и точно по тази причина ще е вредно. Опитайте се да поговорите с него/нея спокойно, вслушайте се в мнението му/й. Променяйки гледната точка, ще получите благоразположението, на което се надявате.

 

Риби

 

Тихите стъпки на пролетта ви зареждат с мечти и по всичко ще си личи, че витаете в облаците. В такива моменти сте изключително чаровни, привлекателни и никак няма да страдате от липса на внимание. Добре е да знаете, че поклонниците, които ви ухажват се стремят по-скоро към краткотраен любовен роман, отколкото към стабилна връзка, така че не бързайте да скъсявате дистанцията и да споделяте подробности от личния си живот. Нюансът на загадъчност, който излъчвате, всъщност ще ви покаже кой има към вас сериозни намерения и кой иска просто да се позабавлява.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...