.

Седмичен любовен хороскоп 29 май- 4 юни

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 29 май- 4 юни
Снимка: iStock/mictian

Овен

 

Най-силните любовни емоции ще са в средата на седмицата, когато свършва единият месец и започва следващият. При това предстоят и изненади от страна на половинката ви. Бъдете готови да ги посрещнете с усмивка, независимо дали ги одобрявате или не. Може да се наложи да направите някакви допълнителни разходи или пък да активирате въображението си, за да се справите със странен проблем.

 

Телец

 

Наслаждавайте се на малките радости докато ги има. Събитията ще са динамични, на моменти наситени с много страст, но и с поводи за конфликти. Ако прецените, че се налага до водите важни разговори, целящи изясняване на отношенията ви любимия човек, направете го в края на седмицата.

 

Близнаци

 

Ще разполагате с повече лично време, но независимо от това, проявявайте жив интерес към желанията и преживяванията на гаджето. Придържайте се към установените помежду ви правила, за да избегнете пристъпите на ревност, недоверие, недоволство от негова/нейна страна. Не забравяйте, че задълженията ви един към друг са еднакви и за двамата.

 

Рак

 

Любовните емоции ще надминат очакванията ви. Отношенията с половинката ще са хармонични, удовлетворителни и безоблачни, ако самите вие не ги помрачите с присъщото си умение да мрънкате за щяло и не щяло. Представителите на вашия знак, които наскоро са преживели раздяла, в края на седмицата вероятно ще имат „втори шанс“ и ще могат да се възползват от неоспоримия си чар.

 

Лъв

 

Ще разполагате с благоприятни условия за създаване на романтични преживявания, които да споделите с половинката си. Очарован/а от прекрасните ви идеи и проявената грижа той/тя ще стане изключително отстъпчив/а. Не се изкушавайте от мисълта да го/я манипулирате. Ще разкрие замислите ви и ще попаднете в коварната клопка на собствения си капан.

 

Дева

 

Съобразявайте се с обстоятелствата. В повечето случаи обстановката ще е достатъчно спокойна и интуицията ще ви подсказва коя е правилната тактика за измъкване дори от сложните ситуации. Без особени усилия ще запазите хармонията във връзката си на всякакво ниво.

 

Везни

 

Настроението ви ще е нестабилно и на моменти ще става основна причина за недоразуменията между вас и любимия човек. Един от начините да ги избегнете е да намалите претенциите и по-конкретно капризите към него/нея. Колкото по-непредвидими са реакциите ви, толкова по-осезателно ще е разстоянието между вас, при това не само във физически, но и в духовен смисъл.

 

Скорпион

 

През първите няколко дни от седмицата любимият човек може да се държи странно. Не се опитвайте да разберете защо го прави, какви са причините. Изчакайте поне до четвъртък, когато ще разберете истината без да правите каквото и да било. Преживяването ще е неочаквано, ново, окуражаващо и най-вече сближаващо мислите ви.

 

Стрелец

 

Предстои нещо като „седмица на изпитанията“. Събитията ще ви покажат дали можете да се преборите с прословутата си „хазартна жилка“ и авантюризъм. Ще се наложи да избирате между сегашната и предишната си връзка, а действията ви ще разкрият коя е преобладаващата ви сила, разумът или емоциите.

 

Козирог

 

Ентусиазмът на любимия човек ще е необичайно силен и непрекъснато ще ви атакува с предложения за екстравагантни развлечения, граничещи с авантюри. При подобни обстоятелства, колкото той/тя е емоционално приповдигнат/а, толкова вие трябва да сте рационални и да стигате до правилните решения по лесния, а не по сложния начин. Опитайте се да му/й обясните, че не е нужно да залагате на карта връзката си, впускайки се в някакво съмнително преживяване.

 

Водолей

 

Ще се наложи да се справите с някакви проблеми от личен характер в средата на седмицата. Ще се отразят на настроението ви и ще сте доста раздразнителни. Опитайте се да не прехвърляте тревогите „от болната глава – на здравата“, което значи да не натоварвате половинката със собствените си грижи. Имате два еднакво удобни варианта за предотвратяване на недоразуменията – да му/й споделите преживяванията си или просто за няколко дни да отклоните срещите.

 

Риби

 

Странен разговор с приятел/ката ви още в началото на седмицата ще ви подскаже, че предстои промяна във връзката ви. Че би било добре да се откажете от някои утвърдени към момента правила, идеи или принципи, за да подобрите комуникацията и да задълбочите степента на взаимно разбиране. Безпредметно е да отлагате момента, рано или късно ще се случи, а на по-късен етап ще е по-драматично.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...