.

Седмичен любовен хороскоп 18-24 септември

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 18-24 септември
Снимка: iStock/Nebojsa93

Овен

 

Приятни изненади предстоят за всички представители на вашия знак. Онези, които са в някакъв конфликт отново ще намерят пътя един към друг. Онези, които са се разделили преди доста време ще преживеят случайна среща, която ще ги убеди трябва ли да са заедно или не. Необвързаните просто ще се забавляват без да се налага да поемат допълнителни и непосилни отговорности.

 

Телец

 

Въздържайте се от странични забежки, мимолетни флиртове и обнадеждаващи погледи спрямо когото и да било, независимо дали сте във връзка или все още се наслаждавате на свободата и индивидуалността си. В първия случай авантюрата ви може да завърши с гръмка раздяла, а във втория – с дълбоко разочарование и неудовлетворение.

 

Близнаци

 

Като знаете колко сте непостоянни в предпочитанията, стремежите и даже в обещанията, понякога започвате да подозирате и партньорите си в същото. Ще направите огромна грешка, ако атакувате половинката си с въпроси, застрашаващи личното му/й пространство. Единственият и то абсолютно вреден ефект ще е, че онези, които завиждат на щастливата ви връзка, ще се възползват от ситуацията и ще ви спретнат грозна интрига с идеята да ви разделят.

 

Рак

 

Натрапчивият ви навик да си създавате несъществуващи проблеми и да ги превръщате в драми е един от факторите, който обичайно вреди на любовните ви връзки. Преди да заподозрете половинката си във всички световни грехове, задайте си въпроса дали той/тя цели да ги извърши и по каква причина би го направил/а. И тъй като най-вероятно няма да стигнете до убедителен отговор, не започвайте обяснителни разговори, след които би се наложило да направите нещо, което ви е крайно неприятно, а именно да признаете, че сте сгрешили.

 

Лъв

 

Предстои среща с човек, с когото сте се запознали преди време, припламнала е искра, но така и не се е разгорял бурен любовен огън помежду ви. Този път събитията ще се развият шеметно и ще се убедите, че нищо в живота не е случайно.

 

Дева

 

Ще възстановят връзката си онези представители на вашия знак, които са се разделили скоро. За все още необвързаните не е препоръчително да изграждат нови романтични отношения. Ще са краткотрайни и нестабилни. Обърнете внимание на човек от близкото си обкръжение, който показва недвусмислен интерес към вас. След като се сближите, ще се впечатлите от качествата му/й, които са ви убягвали.

 

Везни

 

Битовизмите категорично ще помрачат отношенията в семейните и отдавна съществуващиге двойки. Създавайте си по-често предпочитани развлечения, за да не се стигне до озлобление и разправии. Почти сигурно е, че няма да има кардинални промени в живота на онези, които все още не са намерили подходящата си половинка.

 

Скорпион

 

Неангажиращо запознанство на приятелски купон може да се превърне в страстна любовна връзка буквално за часове. Ако не сте вярвали в „любов от пръв поглед“ най-вероятно ще се замислите и ще промените леко убежденията си. И, понеже страстите съвсем не са гаранция за непоклатимост, то не бързайте да оформяте отношенията си юридически.

 

Стрелец

 

Сложности в отношенията ще има както при влюбените, които от скоро са заедно, така и при двойките, натрупали продължителен опит. Въздържайте се от прекалени претенции един към друг и, преди да предприемете необратими действия, помислете за последствията. Извинението и прошката са хубави неща, но твърде често са съпроводени с дълбоко загнездваща се горчивина.

 

Козирог

 

Може да се каже, че представителите на вашия знак да едни от най-емоционално устойчивите хора, но това качество си има и отрицателна страна. Стремежът ви да контролирате всичко и всички обикновено се отразява зле на любовните отношения. Въздържайте се от прояви на мнителност и пристъпи на ревност спрямо любимия човек, ако не искате за пореден път някой да „хлопне вратата под носа ви“.

 

Водолей

 

Разногласията с половинката ви ще са изненадващо често и изненадващо остри. Лошото е, че ще са на абсолютно незначителни теми и нито един от вас двамата няма да признае колко глупави са споровете, които провеждате. Не би ли било по-добре да разредите срещите и да си дадете малко почивка един от друг преди да сте „настъпили мотиката от погрешната страна“.

 

Риби

 

Ще разполагате с достатъчно голям избор за започване на любовна връзка, но „голям“ съвсем не означава и „подходящ“. Дори да навлезе нов човек в живота ви, присъствието му/й ще е краткотрайно и незначително. Що се отнася до съществуващите любовни двойки, то отношенията им може да са леко стереотипни и лишени от страст. Ще възстановите ентусиазма, ако си организирате някакво кратко приключение.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...