.

Седмичен любовен хороскоп 25 септември - 1 октомври

Ето какво ви очаква в любовта тази седмица

Седмичен любовен хороскоп 25 септември - 1 октомври
Снимка: iStock/Cucurudza

Овен

 

Събитията ще са динамични. Ще можете да докажете чувствата си на любимия човек не само на думи, а и с активни навременни действия. Предстои обсъждането на важен въпрос. Постарайте се да не го/я подведете с прекалено щедри обещания.

 

Телец

 

В случай, че съвсем скоро сте „хлопнали вратата след себе си“ и сте имали сериозна разправия с любимия човек, завършила с обвинения и заплахи за раздяла предимно от ваша страна, опитайте да се извините. Тъй като приятел/ката ви всъщност очаква това, разговорът ще завърши бързо и без обвинения. Ако наистина държите на него/нея научете се да признавате грешките си.

 

Близнаци

 

Ако отскоро сте във връзка, не бързайте да представяте новото гадже на приятели и роднини. Податливи сте на чуждо мнение и дори минимална нотка на неодобрение ще хвърли сянка върху отношенията ви. Въведете го/я в средата си тогава, когато сте сигурни във взаимните си чувства.

 

Рак

 

Твърдението, че „скромността краси човека“ може и да е валидно за някои отношения, но почти никога – за любовните. От прекалена скромност не смеете да „обелите“ и дума пред обекта на чувствата си, разчитайки да привлечете вниманието му/й едва ли не флуидно. Малко настоятелност няма да ви е излишна, ако не за друго, то поне за да може той/тя да се увери, че не сте глухонеми.

 

Лъв

 

Случайна среща ще ви накара да се замислите за състоянието на любовните си отношения. От една страна ще се запитате до колко е перспективна и устойчива връзката ви. От друга, ще си спомните всички случаи, в които компромисите са били плод на вашите усилия. Моментът е критичен, но не и окончателен.

 

Дева

 

Не смесвайте любовната или романтичната си връзка с приятелските. Организирайте програмата си така, че когато сте с половинката си, да сте само с него/нея, а когато сте с приятелите – само с тях и обратно. Фриволното ви поведение в групата на приятелите може да предизвика пристъпи на ревност у любимия човек, което пък да стане повод за критики от страна на компанията ви. Спестете си го.

 

Везни

 

Настроението ви ще е нестабилно и ще ви е много трудно да формулирате желанията си. Ако непрекъснато го/я атакувате с нова идея, отхвърляйки предишната, която сте споделили, то рано или късно ще се стигне до сериозни противоречия. А те може да завършат и с раздяла. Парадоксът е, че точно в този момент вие може да се почувствате доволни.

 

Скорпион

 

За представителите на вашия знак, които са във връзка отскоро, предстоят незабравими мигове, изпълнени с романтика и страст. Летете на крилете на въображението, но не забравяйте, че във всяка връзка освен удоволствия има и отговорности.

 

Стрелец

 

Поведението на любимия човек ще е доста странно и на моменти може да ви се струва, че целият свят е срещу самите вас, а и срещу искрената ви любов. Опитайте се да запазите спокойствие и да не мислите само за себе си. Не е изключено той/тя да има някакъв проблем, но да се страхува да сподели. Ако не се чувствате достатъчно уверени, за да питате, поне проявете съпричастност.

 

Козирог

 

Подредете програмата си така, че да се справяте с ангажиментите самостоятелно, а времето за почивка да споделяте с гаджето си. Оставете му/й инициативата да предлага и организира забавленията ви. Ще разберете не само дали и колко искрено ви обича, но и до колко добре ви познава.

 

Водолей

 

Старото ви гадже ще поиска да възстановите връзката си, която сте прекъснали преди месеци. Ситуацията ще е трудна, независимо дали все още сте сами или вече има нов човек в гравитационното ви поле. Правилно ще е решението, с което не се опитвате да заблуждавате самите себе си.

 

Риби

 

Обичайните задължения ще ви принудят да разредите срещите. Не е изключено да се случи така, че за известно време да не можете даже да си говорите с половинката си. Не го приемайте драматично. Колкото по-трудна е била раздялата, толкова по-приятна ще е срещата. А и ще си дадете сметка до колко сте привързани един към друг.

 

Хороскопът ви е изготвен от П. Георгиева


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...