.

4 зодии, които правят първата крачка в любовта

Вижте кои са те

Ивета Иванова
4 зодии, които правят първата крачка в любовта
Снимка: iStock/Drazen Zigic

Тези зодии са смели и живеят за мига. Те искат да грабнат момента, да направят всичко, за да победят. Решителни са, преследват целите си и не се страхуват да направят първата крачка в любовните отношения. Ето кои са те, според "Times of India".

 


Овен

 

Те просто са безстрашни, много смели, решителни и дръзки. По природа Овните са такива - трябва да действат, да рискуват, импулсивни са. Такива са и в любовния живот - преследват изгората си, искат да усетят тръпка, вълнение и да преживеят нещо ново. Затова не се страхуват да направят първата крачка. Огнени са, страстни, харесват им флирта и преследването. Показват интереса си и вървят след това, което желаят.

 

Лъв

 

Други огнени зодии, които са много смели. Лъвовете не се страхуват от това да направят първата крачка в любовните отношения, защото имат огромно желание някой да им се възхищава, цени, да ги глези. Когато си изберат кой да е този човек, те действат. Лидери са, общителни, позитивни - поемат инициативата, използват своя магнетизъм и завладяват с чара си. Имат харизма и са много уверени, така изпъкват и впечатляват.

 

Стрелец

 

Истински приключенци и големи оптимисти. Стрелците жадуват за ново преживяване, поемат рискове, гледат на срещите като на едно вълнуващо начинание. Така не ги е страх да направят първата крачка, искат да усетят тръпката. Ентусиазирани са, готови за нови вълнения, общителни са, не съдят околните и така очароват. Освен това, гледат позитивно на нещата и това им помага да действат. Любопитни са, пробват се, оптимизмът им носи късмет.

 

Близнаци

 

Много социални зодии, така че не е изненада, че правят първата крачка в любовта. Обожават да общуват с нови хора, бързо се сближават, харесва им да инициират разговори. Знаят как да разтопят леда, да омаят някого, да го накарат да се отпусне. Любопитни хора, на които им е много интересно да опознават нови хора. Затова винаги ще ви заговорят първи. Освен това, Близнаците са сладкодумни и умеят да флиртуват. Разговорите с тях са интригуващи.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...